| RaR a întrebat:

Ce parere aveti despre horoscop? Vi se intampla ce se spune acolo?

20 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Eu nu cred in horoscop. Sunt doar chestii scrise de oameni plictisiti de viata, dar cu multa imaginatie.

| DiannaDia a răspuns:

Chiar daca mi se intampla, sunt total impotriva lui! Nu crede in asa ceva.

| SuperChocoCherry a răspuns:

Ascult destul de rar horoscopul, dar cateodata se intampla ce zice acolo.
totusi, nu te increde in tot ce zic ei. happy

| Dariusuu a răspuns:

Nu prea.

Rar mi se întâmplă.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

E o prostie.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

E o porcărie evidentă.

| Xtadelo a răspuns:

Rar laughing

| Wehes a răspuns:

Nu cred in horoscop.
Nu mi s-a intamplat niciodata ceva din ce am auzit la horoscop.

| Weider a răspuns:

Nu.

| feraryyy78 a răspuns:

Horoscopul is nuste predictii spuse de niste oameni care nu au de lucru.

| AntiHero a răspuns:

Mie doar cateodata, dar eu te sfatuiesc sa nu te iei dupa horoscop.

| StefanCristi55 a răspuns:

Ma sincer,ajuta si asta a ceva,se mai intampla sa aiba dreptate. Insa,nu stiu daca ma vei intelege, dar tu citind ce scrie acolo si fiind sigur ca e corect si adevarat, iti autoimpui sa se intample lucrul pe care il scrie in horoscop, in final, tu crezand ca "astrele" chiar au avut dreptate. E o chestie de autosugestie

| AndreiAs02 a răspuns:

Niciodata!

| AnonymuSest a răspuns:

Cateodata,aia le pun din,, burta ".

| AnonymuSest a răspuns:

Uite de ex acum m-am uitat, nu am intalnit nici o schimbare de relatii intre sentimente, nu cred ca vb serios asa la norocwinking, cea cu sfatul mai merge!

Rac: horoscopul zilei de azi

1 aprilie 2013

Aveti ocazia sa faceti schimbari importante in relatiile sentimentale. Dimineata faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va atrage atentia. Va recomandam sa nu va precipitati si sa va ascultati intuitia.

Tineti cont de sfaturile unui prieten cu multa experienta!

| Arl34 a răspuns:

Salut,de multe ori spun lucruri ce chiar mi se intampla dar uneori vorba lui Anonumusest le mai dau din,, burta,,. Uite eu sunt varsator si uite ce spune in horoscopul de azi:
,, Sunteti plin de energie si aveti puterea sa terminati o lucrare inceputa mai demult.

Nu va grabiti sa refuzati propunerea de colaborare a unui prieten!

Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, ce pot duce la o cearta cu partenerul de viata.,,. Uite pana acum nu mi s-a intamplat nimic din ce scrie mai sushappy.

| eduard10 a răspuns:

Nu prea cred ca e o prostie.

| BibiRose a răspuns:

Pai, horoscopul are dreptate maxima cand este vorba despre caracterul unei persoane. Crede-ma.

| lumi27 a răspuns:

Nu cred in horoscop, hindusii cred foarte mult in horoscop ei si cand se casatoresc mai intai verifica daca se potrivesc horoscoapele.

| Marcoci_Dan_1997 a răspuns:

Daca tu crezi cu adevarat ti se va intimpla