Mie mi se pare o idee super nebuneasca si buna de incercat macar o data in viata, mai ales ca este pentru un scop umanitar si nu doar de distractie. Dar... dupa cum ai vazut la televizor e si foarte riscant. Te poti rani cu galeata, iti poti sparge capul, iar pentru cei care au probleme pulmonare (gen eu) atat iti trebuie sa faci provocarea asta... se poate muri. Eu as face-o, daca n-as avea probleme si as fi foarte grijulie sa nu ma lovesc la cap .
Cum adică dacă " merită "? Chestia asta a fost făcută cu scopul de a dona, nu de dragul de a-ţi arunca gheaţă în cap pentru că dacă aşa face toată lumea, eu de ce să fiu mai prost.
Oricum e o prostie, se puteau dona nişte bani şi fără să fie nevoie să-ţi îngheţi creierul.
E o prostie ce a dvenit ceva "cool" si multi o fac ca sa fie (ai ghicit) "cool"iar scopul esential se uita.
https://www.youtube.com/watch?v=qat9gR5nrpM
Http://www.youtube.com/watch?v=O8R3arIEAjo
Îmi repet răspunsurile.
Devine ciudat.
Cine a inventat prostia asta de ice bucket challange? Nu vrei sa risti sa iti ingheti creierul si sa fii racit. Chestia aia se face pentru a dona bani. Nu sa iti arunci gheata pe cap pana stai in pat o luna ca ai facut ice bucket challange.
Bafta
Este in scop umanitar, putem ajuta oamenii sa scape de anumite probleme daca donam si in plus este si un mod de a ne distra! Eu sunt de acord cu aceasta campanie, cu acest mod de a ajuta cei aflati in suferinta.