Sunt absolut ok cu traditiile si obiceiurile oamenilor din alte tari, fiecare este liber sa le practice in masura in care nu ne afecteaza si pe restul. Traiesc intr-o tara cu zeci de mii de traditii si obiceiuri, fiind plina de toate natiile pamantului.
Fiecare isi practica obiceiurile si traditia in casa lui sau in comunitatea lui, mai rar se fac demonstratii stradale si atunci, in limitele bunului simt, de cele mai multe ori cu acordul Primariei locale.
Halloween-ul este tinut de cine vrea.
De fapt, nu se intampla nimic pe aici, copii merg alaturi de parinti sa "colinde" pe la casele impodobite de halloween.
Daca casa nu este impodobita, atunci nimeni nu-ti bate la usa, subintelegindu-se ca nu esti pro halloween.
Eu cred ca este un lucru bun ca mai adoptam și noi câte o traditie, chiar daca biserica considera aceasta tradiție satanica, pe de alta parte este frumos sa vezi cum la americani un copil deghizat intr-o albinuță sau un animal merge sa ia niște bomboane, iar pentu cei care sunt mai mari gen 14+ este modul perfect de a te face vampirul sau vârcolaci dintr-un serial preferat sau eu stiu alte chestii infioaratore.