| BrightLights a întrebat:

Ce parere aveti despre ``Jurnalul unui Pusti`` si care e cea mai interesanta carte?

4 răspunsuri:
| Stefan_Alexandra_1997 a răspuns:

Eu am citi toate volumele in afara de ultimul deoarece am auzit de la mai multi prieteni ca e plictisitor.Sincer,m-am cam plictisit de aceste serii gen jurnale dar daca intr-adevar vrei sa citesti seria "Jurnalul unui pusti" atunci fa-o! Ti-am zis, eu m-am distrat pe parcursul primelor 2-3 volume dar dupa aceea...nu a mai fost interesant.

| Danieladaniiii a răspuns:

Nu am citit niciodata Jurnalul unui Pusti, doar Insemnarile unei pustoaice care a fost super faina, cartea mea preferata, si Jurnalul unui pusti e cam tot la fel ca si Insemnarile unei pustoaice, Iar o prietena are jurnalul unui pusti si e foarte incantata de ea. Mie mi se pare cea mai interesanta carte Insemnarile unei pustoaice sau Jurnalul unui Pusti, dupa cum am mai zis. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| beautifulpeople a răspuns:

E o carte super.Cel mai tare volum pe care l-am citit a fost Ultima picatura

| Mangustă a răspuns:

Foarte, chiar prea mediatizata pentru ceea ce e. Se bazeaza pe faptul ca este jurnalul unui "pusti" nu a unui artist, pentru a face niste mazgalituri care umplu doar inutil paginile. Continutul e slab si atat. Se bazeaza doar pe faptul ca va fi citit de prepubertari, probabil cinefili masochisti ce au vazut doar "comedii" precum LOL. La fel de bine te-ai putea pune tu pe scris un jurnal si sa-l dai la publicat. Originalitate...ei bine, cam la fel de multa ca a unui apartament comunist. Daca tot vrei sa citesti mai bine ai incerca ceva mai de doamne ajuta. (nu ma intreba ce, nu-s critic literar, eu doar expun opinii personale)