Nici eu nu le suport... dar trebuie sa le suportam ca altfel e ''discriminare''
Fac alergie la astfel de muzica. De fapt privind pe manelisti si fanii lor imi dau seama de treapta de dezvoltare intelectuala pe care se afla. Si cum pamintul trebuie sa ne suporte pe toti... aste E. Dau si eu castile mai tare si ascult ce-mi place.
Manele ( mama (( cind le aud mi se intoarce si mie stomacul mi se par de prost gust ( e muzica aia? unde sunt cintareti adevarati mai nou toti cinta in playback(.
Eu cind aud masini cu muzica la maxim si mai e si o manea imi zic asta e un cetatean de al meu ((
Dar inainte de manele doiny sa inteleg ca nu te distrai la petreceri? ehh sa nu glumim ((. nu am nimica cu cei care o asculta atita timp cit nu o considera o muzica ((pentru ca nu se poate chema asa ( si cum a zis viorel2c
Nu toti suntem perfecticui place cui nu ii face nici cald si nici rece (. Doar sa nu uitam ca exista si muzica buna pe luma asta
Pai manele nu sunt un gen de muzica ci sunt o combinatie de genuri, au copiat si ei de pe unde au putut, doar textul este original si facut intr-o pauza de tigara, iar asta se reflecta in calitatea lui.
Fiecare asculta ce vrea. Eu ascult si manele si orice suna cum trebuie . Nu-ti imagina ca ascult orice manea de **** cu iti dau iti fac etc
PS : Jicnit? sau jignit? ma rog...
Nu iti plac asta e... exista oameni care le asculta, exista oameni care le ignora si oameni care nu le suporta.eu una nu ma dau in vint dupa ele dar nici nu imi displac ...recunosc ca la un chef, ...la o distractie se mai asculta si manele ( in cercul meu de prieteni), nu o sa negam asta niciodata.si sa iti mai spun ceva unele manele chiar au ceva de transmis...nu toate, unele sunt chiar turbate... dar asta e cum degetele de la mina nu sunt egale asa si...manelel.
Nici mie nu-mi plac, dar oricine recunoste ca la o petrecere trebuie sa se asculte si sa se danseze pe manele pentru ca altfel nu se mai poate numi petrecere. eu una ascult aproape toata ziua hip-hop...si daca stai sa traduci versurile sunt cam aceleasi ca la manele...doar ritmul e diferit. deci fiecare cu genul de muzica preferat... gusturile nu se dicuta.
Mai cristina nu stiu dc dar am impresia k esti colegutza mea d la eco...stiu ca nu suporti manelele...eu una ascult dar nu exagerat...ascult orice gen d muzica
Mie nu-mi plac, dar daca merg intr-un loc unde se asculta evit sa fac observatii pentru ca fiecare are parerea lui. Eu ascult muzica simfonica si nu incerc sa lamuresc ca e mai buna decat manelele, fiecare e liber sa aleaga genul preferat.
Nu trebuie sa le suporti nu le asculti si gata nu am nimic cu nici un gen de muzica dar in principiu ascultam ce ne place nu ne obliga nimeni sa ascultam ce nu ne place nu stiu de ce tot comentati