| jedi a întrebat:

Ce parere aveti despre melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=J8CMso4giuM. ce parere aveti despre rock? rock blues, hard rock, metal rock, symphonic rock, si toata natzia rockului? credeti ca va ajuta cand ascultatzi? simntzitzi ca va da pofta de viata de prieteni de distractzie sau in cazurile opuse va calmeaza va linisteste va bine dispune in caz ca sunteti suparatzi? eu ascult numai rock. si uneoir imi doresc sa stau in casa mea[ singur sau cu nevasta] sa beau o bere si sa ascult rock la maxim. [apropo, interzis cocalarilor si cei care cred ca rockul e ceva de prost gust. si doar pentru ca ei nu inteleg engleza sau au parintzi gigolo care ii ling in fund toata ziua,] imi pare rau daca am deranjat pe careva cu ce`am spus. era doar parerea mea.

6 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

1. melodia imi place tare!
2. eu cand ma cert cu cineva am o melodie de la epica, pe care o ascult mereu pe repet si imi revin tongue Iar la un chef ceva cand muzica e tare si ii auzi pe toti prietenii tau cum canta un rock, e f tare senzatia, iti da pota de topait, de cantat, de viata big grin

Bula
| Bula a răspuns:

Fiecare cu preferinta lui. Si mie-mi place rock-ul! Nu-mi pot inchipui o formatie de rock cantand playback pe scena. devil

| Dara a răspuns:

Superba melodia, o ascult in acest moment! Nu as spune ca ascult rock nonstop, dar imi place. De obicei cand am de lucru mult, ma ajuta sa ma concentrez mai bine.

| nicp a răspuns:

Mie imi place rockul. Il ascult de cand ma stiu. De obicei cand sunt nervoasa (sau am avut o altercatie cu seful) daca il pun la maxim ma linisteste.

| mjalex98 a răspuns:

Nu exista rock blues si metal rocktongue

| mjalex98 a răspuns:

Rock blues, hard rock, metal rock, symphonic rock... lol deci e super gresit. exista rock, blues, hard rock, metal, si shymphonic metal laughingnu ce ai spus to. Mie imi place trash metal cum ar fi the big four Metallica Megadeth Anthrax si Slayer. Slayer nu prea ascult pentru ca e satanista. Pe mine rock-ul ma elibereaza ma face sa ma simt bine... cum zic unii creeaza dependenta asa ca rock-ul e ca un drog. Dar nu ascult doar atat ascult si reggae cand incepe sa ma enerveza ritmul de trash metal sau cand vreau sa ma calmez sau relaxez

Întrebări similare