anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre noroc? Il ai din nastere sau ti-l faci? De ce?

14 răspunsuri:
| ladybird a răspuns:

Eu cred ca norocul depinde de ce stare de spirit ai. Daca te simti norocos vei avea noroc, daca nu nu!

| ladybird a răspuns:

Adica se mai poate intampla sa nu iti cada chiar tie ghiveciul cu flori in cap. Asta se numeste noroc chior.

| andreea89 a răspuns:

Norocul ti-l faci, depinde de cat de mult iti doresti si cat de mult lupti sa realizezi.

| bonny a răspuns:

Nu stiu... dar eu intotdeauna am avut noroc la lucrurile mai speciale... acum nu stiuhappy

| Guitarlove a răspuns:

Se spune ca oamenii care au semne pe corp... sunt NOROCOSI! Norocol nu neaparat ca il ai de la nastere. Cateodata norocul ti-l faci si singur! Pana acum s-au tot facut povesti despre amulete, pietre sau obiecte pretioase.Nu zic ca nu ar fi macar un pic de noroc daca folosesti aceste obiecte.Vezi tu, daca oamenii cred ca amuletele le aduc noroc, se creeaza o alta stare de spirit. Si pur si simplu ei prin propria initiativa sunt norocosi. Important e sa nu te crezi niciodata nenorocos laughing. Pt. ca nu exista asa ceva. kiss

| Guitarlove a răspuns:

Norocul * scuzati greselile kiss

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Parerea mea este ca norocul ti-l faci singurwinkingNu cred ca deja este facutstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughinglaughinglaughing... stii, vorba aia... Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista... e logic... Adica, norocul sil mai face si omu cu mana lui... Nu poti sa stai asa sa lenevesti si sa bagi pietrele pe drum degeaba sperand ca o sa vina si randu tau sa ai noroc si deodata cand deschizi portofelu ai cateva tufe de euro... normal ca daca vrei sa ai noroc in viata trebuie sa te si sbati un pic. si daca tu te sbati de exemplu sa faci o facultate sa devii cineva, automat poti fi norocos si sa gasesti un loc de munka foarte bun gen director de firma ca vechiu director de ex a iesit la pensie si nu mai era altcineva in firma sa ii ia locu ca nu avea facultate si in momentu alal te duci u acolo si ocupi locu. sau poti avea ghinion si sa tot cauti un loc de munca si sa gasesti dupa o gramada te timp cu un salar minim chit ca ai facut u si facultate si master sai nu stiu ce... deci morala, trebuie sa si muncesti ca sa iti facinorocul cu mana ta...

| sorin a răspuns:

Apare pe parcursul vietii, sau nu.

| inna a răspuns:

Eu cred ca norocul si-l face omul cu mana lui, cand ai o sansa profita de ea, mai tarziu s-ar putea sa regretiwinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Norocul si-l face omul cu mana lui.

| dyav0litza a răspuns:

Orice-i posibil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Norocul ti-l faci singur? Eu cred ca oamenii care spun sau cred asemenea ineptii, refuza pur si simplu sa gandeasca, mimeaza gandirea. Ehee. daca ar fi asa simplu sa ne facem singuri norocul, n-ar fi nimeni atat de tampit incat sa nu-si fabrice si el propriul noroc. A, ok, sa profiti de noroc, sa-l updatezi daca ti-a aparut in cale.asta e altceva. Dar daca nu ai macar un pic de bafta, la inceput sau macar la un moment oarecare, degeaba-poti sa te dai si peste cap, ca tot nu poti sa-ti faci singur norocul. Au zis-o chiar oameni favorizati de soarta. Ca sa nu mai vb de faptul ca unii oameni nu doar ca nu au noroc, dar au si o multime de ghinioane inexplicabile, si-as putea da n exemple. Deci sa-i spuneti prostia asta cu norocul ti-l faci singur-celui nascut aurolac, unui handicapat la nastere, dar si milioanelor de oameni obisnuiti nascuti saraci si impiedicati de societate sau circumstante sa-si depaseasca situatia. Copiii de printi, fotbalistii multimilionari in euro, vedetele de tot felul si-au facut singuri norocul? Atunci fa-te si tu un Brad Pitt/Angelina Jolie maine dimineata. Restul, milioane si milioane de oameni, nu si-au mai facut singuri norocul. De ce oare? Daca tot era atat de simplu si-l puteau face singuri. Sa fim seriosi!

| Zagorodniuk_Iulia_1997 a răspuns:

Norucul este dat dela dumnezeu

Întrebări similare