| teodora555 a întrebat:

Ce parere aveti despre oameni care nu pun intrebari pe TPU?
Ad pun cerinte de ex:
dati-mi si mie
spuneti-mi
dar macar sa le puna sub forma de intrebare.

4 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Măcar ei cer ceva anume, nu pun întrebări doar de dragul de-a umple site-ul şi a cerşi popularitate.

| MissxD a răspuns:

TPU = toti pentru unu
Aici se poate cere ajutorul sub orice forma. Nu conteaza daca e intrebare sau nu, ci sa fie inteles mesajul. Cand ceri ajutorul nu il ceri mereu folosind semnul intrebarii. Adica daca zic: As vrea sa imi spuneti... Multumesc! - nu e nevoie sa intrebi happy nu conteaza daca nu e intrebare; conteaza dorinta de a fi ajutat/a.
Sper ca ai inteles... happy in viata nu se cere ajutorul numai prin intrebari happy :X

| DrunkenRat a răspuns:

Poate nu le pasa sau nu sesizeaza sau pur si simplu nu stiu. Orice cerinta poate fi pusa sub forma de intrebare. Spre exemplu, acum ceva timp aveam la tema 'comentati in 5 randuri fraza x scrisa de criticul literar...' si am pus repede pe TPU intrebare 'hei, recent am citit o chestie intr-o carte, in care autorul sustinea ca x, credeti ca are dreptate:-s'. laughing Nu stiu de ce ti-am spus asta, probabil sa-ti arat ca cerintele sunt mai putin ipocrite decat unele intrebari. laughing

| Cristianne a răspuns:

Ce au oamenii care nu pun întrebări?
Huh, înseamnă că sunt destul de inteligenți încât să nu pună întrebări stupide ca a ta.