Sincer, ei poarta ochelari pentru ca au nevoie de ei... Eu nu ma rad de cei care poarta ochelarii, eu nu port si nu am purtat niciodata ochelari. Dar unele fete chiar ma atrag, eu le privesc putin ca un accesoriu.
Ce parere sa am? Si iubitul meu poarta ochelari si ii sta foarte bine. Nu e o moda, ci iti face bine la sanatate. Daca ai aflat ca trebuie sa porti ochelari incearca sa cauti un model sa ti se potriveasca caci daca vei evita sa ii porti mai tarziu e posibil sa ai nevoie de dioptri mai mari sau sa apara alte complicati.
Sunt super :X!
Mai ales baieti .
Dar conteza si ochelari putin asa. Daca sunt niste ochelari din aceea. ahh.
Vorbim despre ochelari de vedere nu ?
Toti suntem frumosi in felul nostru dar, sunt super :X!
Cum adica? persoanele cu ochelarii is monstri sau ce? ce parere sa am oamenii cu ochelarii sunt persoane ca sti tine
Sunt ok, ii poarta de nevoie dar unora chiar le sta bine:X dau un aer asa misterios si inteligent
Ochelarii ii poarta oamenii pentru ca au nevoie. Eu nu am avut nevoie de ochelari dar mi-au placut asa de mult aia care poarta incat mi-am cumparat si eu dar fara dioptrii.
Buna!
Acele persoane care poarta ochelari le poarta pentru sanatate. Unora le sta bine, altora mai putin.Insa nu trebuie sa radem de ei. Oricine poate sa poarte ochelari.
PS:Unii chiar sunt draguti cu ochelari de vedere daca au gusturi bune.
Bye-bye!
Daca crezi ca aia care poara ochelari is pampalai atunci afla ca gresesti ca si mascatii de la politie poarta ochelari, care arata aproape la fel cu ohelarii de vedere.
De ce ar trebui sa am o parere in particular despre persoanele care poarta ochelari? Ochelarii nu te fac mai mult sau mai putin om. Ce are in cap conteaza, nu ce are pe cap.
Nu am nimic cu ei sincer de unii imi este mila fiind ca trebuie sa ii poarte asa pe viata si mama mea poarta ochelari.
Ca au probleme cu vederea. Ce alta parere sa am? Asta daca e vorba de ochelari de vedere. Cei care poarta ochelari de soare mi se par aiurea. Nu pot sa dau un termen anume ca sa descriu ce simt fata de ei. Doar ca simt ca ochelarii sunt ceva in plus de multe ori. E un accesoriu care ascunde ochii care ar putea spune mult mai multe despre tine. Consider ochelarii de soare parte din ce inseamna superficialitatea.
LOL ce intrebare. sunt ochelarista de fix un an, imi place mult mai mult cum imi sta cu ochelari decat fara. sincera sa fiu, am o moaca perversa (zic eu) cand ii port ). da, trecand la lucruri serioase nu esti aragaz cu 4 ochi daca ai nevoie de ochelari.
Eu port de mult timp :d si nu am nicio parere de rau ...adica mi se pare ca o fata/baiat care porta ochelari sunt mai interesanti :d
Bună.
Cel mai bun prieten al meu poartă ochelari de vedere dar şi de soare!
Deci unde este problema?
Pa, pa.
Si eu port de la 2 ani si trebuie sa ii port pe viata. Mie imi sta mai bine cu. In clasa intai ce radeau de mine, dar acum rad de mine fara. Ce chestie!
''Biciclistii'' cei ce poarta ochelari au o aparenta intelectuala.
Ei poarta ochelarii doar ca o necesitate de a-si corecta vederea.
Sa nu ai complexe de inferioritate daca porti ochelari! Si eu am purtat ochelari si in prezent nu-mi mai sunt necesari intrucat vederea mi-a revenit la normal.In prezent chiar ai de unde alege o sumedenie de rame care se potrivesc fizionomiei fetei.Sunt chiar si din aliaje flexibile si superusoare(titan) care sunt comozi la purtat.
Yurisa întreabă: