| Deerpinaaaa a întrebat:

Ce parere aveti despre poezia asta :
Doar la tine ma gandesc
Si nu stiu cum reusesc
Sa te iert pentru greseli
Si faptul ca tu ma-nseli.
Nici nu stiu cum te-am crezut,
Nici nu stiu cum te-am avut,
Intre noi era un foc,
Pana cand s-a stins de tot...
Voua va place? Mi se pare cam nereusita...
PS : Eu am facut-o.

Răspuns Câştigător
| serena_6280 a răspuns:

E buna poezia. E frumoasa, cu rima deci... merge.Bafta in continuare.

9 răspunsuri:
| Adr1aNNN7 a răspuns:

Intre noi era un foc,

Pana cand s-a stins de tot...

nu prea rimeaza...

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Ba nuuu. eee superba. bv. tie. tine-o tot asa

| anonim22378 a răspuns:

E dragutza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai încercat să creezi ceva şi te felicit,dar încearcă să faci cât mai multe descrieri,fi mai profund,mai altfel. Da,pentru început este bine, dar dacă ai descri-o pe ea, dacă ai vizualiza ceea ce scrii şi ai simţi ar ieşi ceva mult mai frumos.
O zi minunată în continuare!

| abernader a răspuns:

Rima nu inseamna totul in ceea ce priveste poezia.Actul creatiei implica mai multi factori ce pot determina valoarea acestuia.Cat despre versurile tale,desi rima exista,e rece. Vorbesti de corzi ale unui sufletului stingher si suferind dar tu nu te implici emotional,nu transmiti cititorului fondul, semnificatia cuvintelor poeziei, acea vibratie. Pune suflet in ceea ce asterni pe hartie! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are rimă, da, deja e un plus, dar versurile sunt stângace rău. Se simte că scopul final a fost o bifă la "am scris o poezie".

| Deerpinaaaa explică:

Am 10 ani tongue

| abernader a răspuns:

In conditiile astea de ce nu scrii despre ceva ce-ti permite varsta? Zece ani nu sunt suficienti pentru perspectiva dragostei vis a vis de un partener! Copilaria este o lume minunata din care poti spicui diverse teme pentru o poezie.happy

| Deerpinaaaa explică:

Poate ca am varsta pe care o am, dar versurile care le-am scris au exprimat macar ceva, nu ca am varsta de zece ani si trebuie sa imi traiesc copilaria, doar ca... poeziile nu tin nici un cont de varsta.