Sunt bunicele. Doua sugestii: imbunataseste-ti tehnica (citeste ce scriu poeti actuali pe hyperliteratura si club literar.com) si nu mai scrie "y" in loc de "i".
Ai o frumoasa preocupare si ma bucur ca poti sa-ti exprimi astfel sentimentele. Felicitari si incearca sa prezinti unele din poeziile tale si la un cenaclu, unde se aduna mai multi poeti si viitoare talente si vei putea primi indrumari concrete de la persoane care au o asemenea daruire.
Si pe mine ma "incearca" uneori muzele si scriu poezii doar pentru apartinatori si pentru ocazii festive, asa ca este important sa continui, pentru ca ai talent, dar asa cum ti-a recomandat si "psiholoaga" trebuie sa-ti perfectionezi tehnica( metrica versurilor). Multa sanatate si multa perseverenta si cu certitudine ca o sa-ti citim versurile intr-un volum pe care o sa-l publici in perioada urmatoare.
E super. Eu am cartea mea personala. Dar trebuie sa te perfectionezi. Incearca sa le interpretezi sa le invii,(crede-ma am experienta) egreu sa faci o poezie cu adevarat sa traiasca... dar oricum bafta!
Atat de multe ai facut?!
Succes in continuare! :-) Poate vei deveni poet(a)!
alexa