| catthshshshs a întrebat:

Ce parere aveti despre poeziile mele?:) http://www.clopotel.ro/prieteni/talent/talente-49963.htm l

18 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sunt bunicele. Doua sugestii: imbunataseste-ti tehnica (citeste ce scriu poeti actuali pe hyperliteratura si club literar.com) si nu mai scrie "y" in loc de "i".

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Foarte frumoase.happyDaca mai ai altele sa ne mai sp si noua.winking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Continua, ai talent.

| Silvia a răspuns:

Superbeee love struck

mariana
| mariana a răspuns:

Ai o frumoasa preocupare si ma bucur ca poti sa-ti exprimi astfel sentimentele. Felicitari si incearca sa prezinti unele din poeziile tale si la un cenaclu, unde se aduna mai multi poeti si viitoare talente si vei putea primi indrumari concrete de la persoane care au o asemenea daruire.
Si pe mine ma "incearca" uneori muzele si scriu poezii doar pentru apartinatori si pentru ocazii festive, asa ca este important sa continui, pentru ca ai talent, dar asa cum ti-a recomandat si "psiholoaga" trebuie sa-ti perfectionezi tehnica( metrica versurilor). Multa sanatate si multa perseverenta si cu certitudine ca o sa-ti citim versurile intr-un volum pe care o sa-l publici in perioada urmatoare.

| JackieSue a răspuns:

Toate le-ai facut tu? Wow[straight face]. Ai talent...in locul tau as face o carte[winking]

| Anto97 a răspuns:

Sunt superrrrrr happy am si eu cont pe clopotzelwinking

| ejaxz a răspuns:

Foarte frumoase...Nu am inteles e foarte frumoasa

| catthshshshs explică:

Multumesc frumos!winking

| Adeellee a răspuns:

Imi pare rau... n-au rimasad

| doinitza a răspuns:

E super. Eu am cartea mea personala. Dar trebuie sa te perfectionezi. Incearca sa le interpretezi sa le invii,(crede-ma am experienta) egreu sa faci o poezie cu adevarat sa traiasca... dar oricum bafta!

| alexa_4912 a răspuns:

Atat de multe ai facut?!

surprise

Succes in continuare! :-) Poate vei deveni poet(a)!

winking

alexa big grin

| Maria_8855 a răspuns:

Iinteresante, dar tu le-ai creeat?

| alexboy a răspuns:

Is faine poeta sa te faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Wow ce sa zic? Talnt nu alta.Sunt f frumoae sa stii ca ai un talent grozav. Tiono tot asa.Multa bafta in continuarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt dragute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arta fara sens vai sa mar in locul tau m-as spanzura. las-ate de meserie eu scriu mai bine ca tine, si mai frumos.