Pai. mi se pare interesanta..in aceasta saptamana putem sa mergem la muzee, la teatru sau la un film pentru a ne mai distra, tinand cont ca in timpul scolii nu dispunem de timp.
Pe langa parerile pro, am si contra.
Ministerul cand a dat aceatsa lege, nu a luat in calcul si elevii para posibilitati materiale, spunand ca neprezenta la aceste activitati mai mult sau mai putin costisitoare, este "pedepsita" prin punerea absentelor. A doua nemultumire pe care o am ar fi legat de domnii si doamnele profesoare/educatoare/invatatoare care NU aleg activitati cat de cat educative.Am un var, clasa a II-a care merge impreuna cu clasa, la un cimitir din afara orasului, sa planteze floricele. Mie mi se pare o prostie. un al 2lea exemplu, este:verisoara unui amic, grupa mica(3 ani)este dusa impreuna cu ceilalti colegi, la BIBLIOTECA, la 3 ani nici nu este in stare sa vorbeasca corect.
Tare. decat gramatica, geometrie. mai bine in parc cu prietenii
Dar tie cum ti se pare?!
Ce părere să am?
Nici nu am trecut pe la școală săptamâna asta, la cât de plictisitor e ce naiba să fac...
Pentru mine nu inseamna nimic altceva decat "Vacanta altfel"... foarte proasta ideea, dezorganizare totala si inutila.
Scoala altfel e o porcarie, dar macar nu facem ore . De exemplu, azi am fost la padure si maine avem o activitate in care vindem chestii facute de noi, si banii ii vom dona... In rest, asteptam Pastele si, odata cu el, si vacanta
Foarte tare , Luni, Marti- acasa, Miercu - pe la o sceneta, Joi-Vinerci acasa , am o diriginta prea " cautata " de nu poate sa stea cu noi la activitati
Programul 'Scoala Altfel" e interesanta.Este si o bucurie pentru copiilasi de clasa a 5 a care pot sa isi petreaca timpul cu noua lor diriginta.
Uite programul meu :
Luni:Copacul cu poezii ( mergem la un copac si lipim de el poezii de primavara)
Marti: Excursie in Budesti( mergem si vizitam satul)
Miercuri:Igenizarea clasei(Facem curat in clasa )
Joi: Spectacol ( in public nu in clasa )
Vineri: Intreceri sportive ( Facem sporturi diferite ) Succes!
Buna draguto:*!
♥ Mie mi de pare o prostie!
~ Ma refer ca e o nebunie...multa plictiseala si e super aiurea...~
Si totusi decat scoala normala prefer scoala altfel
Bye bye!
Buna.
Mie una imi place foarte mult deoarece insfarsit ma pot relaxa si eu cand vine vorba de capitolul " scoala".
Este cel mai bun mod de a detensiona atmosfera si de a introduce elevii in spatiul de dupa hotarele scolii! Prin acest program personalitatea debordanta a elevului este scoasa la iveala si colegii lui il vad intr-o alta ipostaza! Saptamana asta a fost pentru mine foarte distractiva si mi-a placut mult sa ma distrez cu clasa In plus mi-a dat un bonus la relatia mea cu ei care cam scartaia inainte. Funda?
Saptamana altfel e nasoala da e frumos ca ne mai si distram dar. din punctul meu de vedere mai bine era inca o saptamana de vacanta sa dorm si eu ca omul pana la 1-2
Pf... o idee proastă cu programul Şcoala altfel.Plictiseală la maxim la mine e naşpa că nu avem voie să mergem intr-o mică excursie.Trebuie să stăm numai în şcoală.Când avem nevoie de matematică şi română pentru. că anul ăsta avem examen, noi stăm.
E dragut, dar nu exact ce voiam eu. Nu imi place ca nu este organizata bine. Nu mi-a placut deloc luni, cand am fost la Horezu am stat inghesuiti ca sardinele in autobuz si nici nu am vazut mare lucru.
Mie mi-ar fi placut ca in loc de toate excursiile astea scurte din fiecare zi, sa fi mers intr-o tabara. Ar fi fost tare sa mergem o saptamana sau chiar doua(ca tot e vacanta) intr-o tabara.
Parerea mea.
Tare: findca avem cateva excursii si pentru ca scap de ore si de teme
Naspa:Ma plictisesc de mor cand nu facem vreo excursie si pe deasupra daca lipsesc mi se trec absente
O pierdere de timp...mai bine ne lasa sa stam acasa.
Saptamana asta, din 27 de copii, am fost numai 11 copii.
Mi se pare plictisitor... uite programul meu :
Luni:dirigu ne-a aratat cum sa acordam primul ajutor si profele de fizica ne-au aratat ceva despre terra
Marti:profele de romana ne-au "documentat" despre I.L.Caragiale si a fost un test de cultura generala
Miercuri:baietii s-au facut managa de abia se tineau pe picioare toti si dirigu i-a pus la strans gunoaiele de pe la scoala si dupa ne-au dus la biserica si dupa la un film
Joi:ne ducem la sala primariei pentru a viziona un film dupa la strans gunoaiele sau la plantat copaci
Vineri:meci de fotbal
Cel mai cretin program..mai rău ne zăpăcește..deci, în concluzie, avem 3 săptămâni de vacanță