| Guitarlove a întrebat:

Ce parere aveti despre rock-eri si copiii asa zisi " emo "? straight face

12 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu inteleg ce se face atata tam tam...ascult rock si care ii problema...suntem si noi oameni normali ca oricare altii...ca au fost unii acre au facut nu stiu ce chestii asta ii problema lor da pentru greselile unora nu trebuie sa'i judecati pe toti..."oameni neintelesi"...cine a zis ca suntem neintelesi? ba sa stiti ca noi ne intelegem foarte bine si ducem chiar o viata faina si ne distram exact cum o faceti si voi... diferenta e ca noi nu ascultam intr'un loc in care iesim house ca ascultam rock... da in rest nimic "neobisnuit"...suntem oameni normali oameni buni happy...cat despre emo pe mine una ma enerveaza la culme pentru ca acest curent in Romania cel putin e vorba doar de vestimentatie si de freze...si ma enerveaza analfabetii care vad o persoana imbracata in negru pe strada si urla "emo"... oameni care nu fac diferenta intre mar si castravete...deci concluzia e ca nu conteaza ce gen de muzica asculti...conteaza ca esti OM si atat happy

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sunt doua culturi duse la extreme...care de multe ori fac victime. Ar trebui sa ne interese de viata celor din jur, sa nu trecem nepasatori pe langa acesti oameni "neintelesi", pe care nu trebuie sa-i judecam ci sa le fim de ajutor! Sunt copii si oameni slabi, care cred ca intrand intr-un grup care-i coopteaza vor scapa si de probleme, dar nu este asa...ci se afunda in alte probleme mai grave. Cred ca important este sa traim decent si sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii, fara a face tam-tam de felul nostru de a fi!

| daniDeeDee a răspuns:

Fiecare isi traieste viata asa cum ii place, cum simte...
Nu ar trebui sa-i judecam.Cu toate ca nu sunt de acord cu stilul lor de viata big grin

| Elly4all a răspuns:

Cu rockeri nu am nimic chiar imi place stilul llor, imi place rockul este un gen de muzica super.Cat despre emo...nuj ce sa zic...nu am nimic cu ei.

| AndutzaAndu a răspuns:

Nici eu nu sunt emo, dar ascult si eu rock...si nu ma port ca un emo sau un rocker...eu nu am nimic cu cei care sunt emo sau rockeri

| Demoiselle a răspuns:

E o mare diferenta intre `emo` si `rocker`... Emo este un curent care promoveaza persoanele excesiv de sensibile, cu stilul lor `ciudat` de a se imbraca in negru, de a-si picta unghiile in negru, cu au parul intins pe o parte... Iar in legatura cu rockul... dupa parerea mea, rockarii se impart in doua categorii:
1. cei care asculta rock vechi si de calitate, formatii gen Nirvana, Metallica, Led Zapellin...
2. pustii tineri care asculta Tokio Hotel si nu mai stiu eu ce...
Bineinteles ca rockerii adevarti au un stil vestimentar anume, adica tricouri negre, blugi sau pantaloni din piele, bocanci cat mai greihee hee...

| Ingerasull99 a răspuns:

O mica parte din cele 2 categorii sunt deplasate de realitate, restul sunt oameni de rand! cuvantul emo va disparea in maxim 5 ani, a mai fost odata prin ani 70 daca nu ma insel!

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Rock-eri? nu am nimic ce sa am cu ei?
fiecare cu felul lor! cu stilul lor!
cu aia emo tot asa...nu am nimic! nu-nteleg ce naiba atatea-ntrebari despre ei? fiecare are viata lui si hotaraste daca si-o traieste normal sau daaca-si bate joc de ea!straight face

| yoannah a răspuns:

Cu rockerii n-am nimic...
Dar cei care sunt EMO pe bune(nu doar la coafura si machiaj, ci si la personalitate) sunt niște depravați săraciistraight face

| κίllą a răspuns:

Pai imi place stilul emolaughing

| sweetlips a răspuns:

Eu nu sunt emo, dar ascult rock! Pai, e treaba lor... Daca ei isi taie venele, se macheaza si se imbraca in negru, eu nu am nimic cu ei... Doar pana in punctul in care se sinucid...

| ExotikGirl a răspuns:

N-am nimic dimpotriva fata de emo sau rock-erii fiecare face ce vrea si doreste sa se evedentieze in stilul sau happy

Întrebări similare