| szantoiulia a întrebat:

Ce parere aveti despre roscate? si va rog nu raspundeti in batjocura!

Răspuns Câştigător
| alessia a răspuns:

Ador roscatele naturale. Rar intalnesti o fata cu parul roscat natural, iar atunci cand o vezi e ceva "oau". Si cele vopsite, si in plus se poarta aceasta culoare.

9 răspunsuri:
| Cipiii a răspuns:

I like! :X :X :X

| ConducereaLumi a răspuns:

Nici o parare rea...

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

O părere destul de bună. Consider că fiecare are dreptul să se vopsească cum îi place, contează doar să realizeze dacă îi stă bine sau nu. Culoarea în sine este frumoasă.

Pa-pa.

| figure a răspuns:

Cred ca femeile sunt exagerat de preocupate de culoarea parului. In general, barbatii nu au obsesii legate de culoarea parului.

Conteaza sa gasesti o culoare care sa ti se potriveasca si sa te avantajeze. Atata tot.

Ca idee. imi plac roscatele. Imi inspira dinamism, indrazneala si feminitate. Probabil ca roscatele si brunetele imi fac cea mai buna "prima impresie" - superficial vorbind - atat timp cat le prinde culoarea respectiva...

| Pebunee a răspuns:

Imi plac..Am o parere foarte buna. Imi place sa vad roscate... happy

| неизвестныйй a răspuns:

Deci ar trebui să-mi fac o părere în legătură cu toate roşcatele de pe planeta asta? Adică ca şi cum toate roşcatele sunt la fel?
E ca şi cum aş spune că toate maşinile albe sunt şmechere. Chiar dacă-i Audi sau e Dacie. E o prostie ce spui tu aici.

| szantoiulia explică:

De fapt eu v-am intrebat pe voi din curiozitate deoarece tot timpul cand merg pe strada toti oameni intorc capul sa-mi vada nuanta superba a parului meu si cate odata unele fete fac o fata de gelozie cand imi vad parul.va rog sa nu ma credeti o persoana laudaroasa!

| Musique a răspuns:

Sunt tot fete, tot oameni, tot frumoase, tot mai puțin frumoase.
De ce ar trebui să le judecăm pentru faptul că-s roșcate?

| simanapeace a răspuns:

Mie nu imi place parul roscat, dar nu am nimic cu fetele care au culoarea asta la par. Pentru mine ce conteza este comportamentul