O doza de snobism exista in fiecare om.Resping snobismul evident, agasant si exacerbat.Pe unii insa snobismul i-a apropiat, prin imitatie, de cultura si de civilizatie. Mira
Ceau, ce subiect interesant . In ziua de astazi snobismul este la moda. Toti suntem cat de putin snobi, dar multi adolescenti fac din snobism o arta. In ziua de astazi orice lucru care apare nou, orice haina (ca se potriveste sau nu) este acaparat de populatie pentru a fii "in pas cu moda".
Dar de fapt ei nu sesizeaza ca si-au pierdut unicitatea lor, si-au pierdut caracterul, principiile, orgoliul, eul lor este redus la tacere doar pentru "a fii in pas cu moda". Sper ca cei din jurul meu sa nu faca din snobism o arta. Numai bine
E treaba lor, cit timp nu ma deranjeaza. Personal ii ignor si nu sunt pe lista mea de prieteni
Cel care vrea sa fie in pas cu moda, este un snob... ce explicatie mai trebuie de dat?
Eu nu judec snobii...asta e un defect de al lor, asta este... dar ce, noi nu avem alte defecte? ah, apropo...esti sigura ca vrei sa iti dau si nume?
Vrei un top 3? uite aici.
1 maslina
2 mucenica
3 bucurita
mai vrei?
P. S astea sunt numele de cod
Ei, doar snobii nu intra pe TPU sa-si vada numele de cod.Asa ca nu ai de la cine sa primesti voturi cu stupid
Ah, dar nici nu ma gandeam ca as avea onoarea s intre acesti snobi aici pe site...doar ca cine stie, lumea e mica... poate avem prieteni comuni...si doar stii instinctul ala de turma... daca un bou (animal ) zice hai sa f**em o capra, atunci toti boii se iau dupa respectivul chiar daca un bou normal la cap e constient ca nu are ce face cu o capra...
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: