| woody_9489 a întrebat:

Ce parere aveti despre tatuaje? Va plac? Aveti vreunul sau vreti sa va faceti? Credeti ca este sanatos pentru piele?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Asta-mi mai lipsea mie! Tatuaje! Vorba aceea:"Ce-i lipseste chelului? Tichie de margaritar"! Dar am vazut la unele persoane tatuaje mici pe glezna sau la spate( la cureaua pantalonilor) si nu mi-au displacut.Partea proasta este ca atat de mare ca entuziasmul cand l-ai facut este si spaima de mai tarziu ca nu il mai poti sterge.In viata mea am vazut oameni maturi cu cate un nume (Maricica, Veta, etc) tatuat pe brate, cand persoana aceea era de muuuult de domeniul istoriei antice! Exemplu graitor este Angelina Jolie care avea tatuat pe un umar numele sotului din aceea perioada si pentru care avea o iubire mare si...cand caruta s-a stricat umbla disperata sa corecteze entuziasmul initial.Este adevarat ca se poate tatua si altceva si am vazut pe Discovery Travel and Living o emisiune "Miami Ink"unde tatuatul este adus la nivel de arta. Dar trebuie sa ai un anume tip de personalitate ca sa-ti placa sa ai tot corpul tatuat si sa traiesti si la adanci batraneti cu ele! Pentru unii este o demonstratie de barbatie, de macho! Dar...gusturile nu se discuta!

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Am vazut in emisiunea "Miami Ink" un tatuaj bestial cu un paun, pe intreg spatelelove struck
Mi-a placut la nebunie, si mi-ar placea sa imi tatuez un corp de vultur cu un cap de bufnitahee hee
Nu ma tem de durere, ma tem de faptul ca la scurt timp nu imi va mai placeawinking

lolita
| lolita a răspuns:

Imi plac tatuajele dar nu cele permanente, eu imi fac vara tatuaje temporare.
nu cred ca sunt prea sanatoase, de exemplu la femeile cu tatuaj pe spate cand nasc nu li se poate pune epiduralul ( o injectie pentru alibierea dureilor).

| LuS[z] a răspuns:

Nu am dar mi-ar placea sa am intr-un viitor... apropiat

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Nu-mi plac:p

| Lora_6439 a răspuns:

Hmm nu prea imi place sa vad fete cu tatuaje, iar daca sunt baieti, imi plac tatuajele foarte mici sau. ceva de bun gust. La fete doar daca nu sunt permanente. Mie, ca fata, mi-ar placea sa am o luna-2, pe timp de vara, un delfin mic undeva la glezna. Nu mai mult. La baieti stii ce imi place cel mai mult? De fapt singurul tatuaj care mi-a placut vreodata la un baiat: tatuajul de pe gatul lui Alex de la Mandinga big grin Are o litera chinezeasca si arata foarte interesant. Nu e sanatos pentru piele. Poti lua tot felul de boli din acul ala, iar apoi, cand vei imbatrani si ti se va pleosti pielea o sa se vada nasol.

| shalimar a răspuns:

Ma gandesc de ceva vreme la un tatuaj.doar ca inainte de a face acest pas, trebuie sa fiu sigura de model si de locul unde il vreau.doar o sa il port o viata intreaga. cel mai bun prieten al meu are vreo 17 tatuaje.nu a avut probleme sau complicatii, dar depinde si de sensibilitatea persoanei.imi plac daca sunt facute bine.pe o persoana slabanoaga nu ar arata bine un tatuaj imens. iar pe cineva mai gras, un tatuaj micut nu cred ca ar fi o alegere buna. tatuajele trebuiesc alese atent, nu intr-o sclipire de moment. poti ajunge sa regreti daca nu te-ai gandit bine.

| coosmin24 a răspuns:

Nu sunt de acord cu tatuajele, am auzit ca uni au regretat ca si-au facut.

| kaya a răspuns:

Hmmm sunt fata am unul pe omoplatul drep si imi plac in general aici in Germania majoritatea femeilor si majoritatea barbatilor au, nu are treaba sanatatea caci daca iti faci tatuaj la salon si totul e dezinfectat si se desface in fata ta e perfect happyAcum stii tu parerile sunt impartite uni zic ca e risc sa faci nu stiu ce, alti ca iti ramane pe viata si tot asa.happyFiecare cu modul lui de gandire si fiecare cu parerea lui happy

| zafrina a răspuns:

Am 14 dar deja mi-am propus ca la 18 sa-mi fac ori pe umar ori pe mana big grin

| zafrina a răspuns:

14 ani*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa imi fac unul.Sa arate cam asa :

http://garridojavier.files.wordpress.com/2009/01/toms-wings-tattoo.jpg

Oricine poate avea reactii alergice fie la vopseaua tatuajului. Tatuajele pot reprezenta sursa a foarte multe neplaceri si infectii... Infectiile dureroase ale pielii (si uneori chiar si ale sangelui) pot aparea in cazul in care procedurile nu au fost realizate in conditii sterile sau daca pielea afectata nu este ingrijita corespunzator dupa aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)proasta!
2-4) nu!

| djand a răspuns:

Am auzit ca poti sa iti faci un tatauaj temporar la salon de 3-7 luni 1 an daca vrei ca sa vezi daca iti place legat de sanatate daca nu ai probleme in sens medical stai linistit