Si tu?!
Sfarsitul lumii o sa-l aducem noi, oamenii. Din cauza ca nu avem grija de planeta noastra.
In fiecare zi se pune aceeasi intrebare si in raspunsuri n-am intalnit o persoana inspaimantata de eveniment.Nimeni nu crede cu adevarat in asa ceva. Daca ar crede cineva, alta i-ar fi conduita.
Eu nu cred ca este adevarat, se zicea ca e sfarsitul lumii din 2000 imi spunea mama ca se agita lumea ca vine sfarsitul lumii in 2000! Si uite ca nu a venit.si au mai zis ei odata ca o sa fie sfarsitul lumii in 2006 parca, eu nu prea cred ca este adevarat.si daca ar fi, macar murim toti si gata ca si asa e viata asta grea
Si crezi ca daca te temi ai o sansa in plus sa scapi? Stai linistita ca nu stie nimeni ce va fi, sunt doar agitatori.
Nu cred.Murim cand ne este scris.Este o porcarie inventata de niste mayasi(am scris bine?) . E adevarat ca polii se vor schimba. Dar nu cred canepotii sau copii mei vor avea ochi de pisica . Asta e parerea mea.La revedere! :-H
Nu cred. odata au zis ca va fi in 1998 si na fos.asta insdemna ca nu va fi nici de acum inainte.doar dumnezeu stie cand va fi
Am vazut si filmul dar nu cred ca este adevarat.Se va intampla probabil ceva in 2012 dar nu sfarsitul lumii
Nu...
Uita-te mai bine laTPU)/categorii/filosofie si stiinta/si acolo sunt asa raspunsuri mai din plin.
alexutzza_1516 întreabă:
ZąÑyKąąą întreabă:
Yurisa întreabă: