| MissD a întrebat:

Ce parere aveti despre traditii?

9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Multe traditii sunt pitoresti si dau farmec si identitate vietii unei colectivitati.Important este sa nu devii sclavul lor si sa ajungi sa respingi noul.

| AvalohAlyn a răspuns:

Traditiile sunt elementele cu care ne deosebim in bine de celelalte state.

| Klara a răspuns:

"Because of our traditions, everyone knows who he is and what God expects him to do!" (Tevye-in Scripcarul de pe acoperis) ...maaare dreptate in proverbul asta...:d

| Aurelia a răspuns:

Depinde despre ce traditii este vorba..majoritatea sunt interesante, dar exista si unele ciudate, care nu ma atrag.

| larisa_6959 a răspuns:

Traditiile ne deosebesc pe noi, romani de ceilalti. Globalizarea se extinde cu o viteza uimitor de mare, si daca nu vom invata sa ne respectam si sa ne iubim traditiile, sa tinem cu dinti de ele, o sa ajungem sa nu stim daca ne aflam in Romania sau in SUA. N-am nimic cu lucrurile noi, sunt o persoana deschisa, dar nu este bine sa copiem tot cea ce vedem in occident ca un serox.

| viorel13 a răspuns:

Traditiile si sarbatorile sunt motiv de veselie si de bautura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traditiile sunt cartea noastra de identitate culturala, nationala, si teritoriala.sunt ceia, ce ne defineste. sunt o particularitate a poporului nostru, si numai al nostru.traditiile NOASTRE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac, definesc un popor. Dar cel mai frumos a spus Mira, e bine sa le pastrezi dar sa nu devii habotnic (desigur termenul se foloseste in cazul religiei, dar extrapolind, il folosim si aici), sa nu respingi noul, sa nu refuzi progresul.

| HubAbubA`.! a răspuns:

Mie mi se par foarte interesante... chiar am citit un studiu pe intrenet despre ele si chiar sunt foarte interesante...