| M4RK a întrebat:

Ce parere aveti despre user-ul "vampire_effect"? happy happy

20 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu il cunosc.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Deja e prea mult!
V-a palit pe toti?
Sa propunem Ralucai un nou domeniu: "pareri despre mine".
Fa-te util, incearca sa nu jignesti, intreaba, raspunde si o sa ne facem noi pareri, n-ai grija!

| Silvia a răspuns:

E propus ca expert si nu inteleg de cerolling on the floor).
Ma rog:-si nicio parerelaughing.
Deabia daca l-am vazut de cateva ori..si e nou pe site mi se pare...thinking

| M4RK explică:

@nekane am zis la intrebarea aia (spune sa zicem ceva despre fiecare utilizator happy eu am spus ce vreau)

| M4RK explică:

Asa imi place de voi copii mei laughing

| Diva a răspuns:

Mie imi place ma bucur ca o sa fie expert da raspunsuri ok si are o nota de umor si mister.Bravo

| Casiana a răspuns:

Este un user care m-a injurat atunci cand mi-a trimis un mesaj pe privat, daca "acel" user zice ca nu este adevarat, atunci o sa postez si mesajul, asa ca de pe partea mea, suspendare usoara!

Nu vreau sa par rautacioasa, dar mi-a adus niste jigniri ce ar deranja pe oricine!

O seara buna tuturor!

| Casiana a răspuns:

Probleme_gogule.......Chiar asa!

| cheloo74 a răspuns:

Parca mi-am mai spus odata parerea despre tine atunci cand ai repetat intrebarea aia cu masinile. Tu chiar ma provoci asa sa fiu rau cu tine. De ce nu mai scoti si tu nasul din casa si sa intrebi prietenii reali (daca ai ) ce parere au despre tine?

| devilll a răspuns:

Un vampir cu efecthappy

| faranume a răspuns:

Toata lumea de pe-aici intreba ce parere avem despre fiecarelaughing.rolling on the floor
Tu esti baiat bunhee hee. n-am ce comenta!

| nimeni_2035 a răspuns:

@Casiana se mai intamplahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca n-are probleme ca eu sint vampirul ala mai mare si mai rau, e ok, poate fi fratele meu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fostul "pinguinul_bazat" si ai spus despre mine ca imi ador puii de vulpe rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e, nekane (sau despina?). L-a deconspirat HepHap si, cu un drum, am aflat ca mi-e concitadin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In caz ca as avea vreo parere despre tine, de ce mi-o ceri? Esti la sfarsit de stationare pe Terra si vrei sa faci bilantul? Sa vezi cine te iubeste, cine te uraste, cine te injura-n gand? Daca ma dadeai pe spate cu ceva, imi exprimam eu parerea despre tine fara sa mi-o ceri... Dar observ ca v-a lovit strechea pe toti...suferiti de genialitate neconfirmata cronica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inteles intrebarea si nu trebuia sa spui ce vrei si ce-ti casuna, era un test de cunoastere in mediul virtual, deci trebuia sa faci niste caracterizari reale, ok? nu m-am suparat, chiar m-am amuzat copios cand am citit laughing
@furni, intrebari gen:"ce parere aveti despre...", sunt postate de cei care au pierdut startul la jocul tau, nu si-au vazut numele pe acolo si acum recupereaza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te intrebi de unde ai stupid de acum in colo sa stii ca de la mine îi ai, si stupizii de la mine vor veni si cu cate un vot amuzant pentru ca esti singurul user de pe site care nu poate posta o fraza mai mare de trei randuri si asta ma amuza cel mai mult, ai momente cand treci de trei patru randuri, dar atunci ma inteapa inima de la atata ras rolling on the floor
Asa patesti cand ceri parerea cuiva, ti-am zis ce cred eu despre tine si acum sunt sigur ca vi de la Gr.Sc. N.Guta...revin si cu un link happy sau posteaza-l tu...sti carehee hee
P. S. nu trebuie sa te deranjeze prea mult stupizi...mai ales ca-ti dau si amuzantbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un user care m-a injurat atunci cand mi-a trimis un mesaj pe privat,daca "acel" user zice ca nu este adevarat,atunci o sa postez si mesajul,asa ca de pe partea mea,suspendare usoara!

Nu vreau sa par rautacioasa,dar mi-a adus niste jigniri ce ar deranja pe oricine!

O seara buna tuturor!

| Danut4 a răspuns:

Esti fostul pinguin_bazat care a fost fostul marc3ll parca laughing :-P

Întrebări similare