| sareasipiperul a întrebat:

Ce parere aveti despre utylyzarea mobylelor yn scoala? nu vreau povesti. vreau sa faceti un rezumat din tot ceea ce aveti de spus.

Răspuns Câştigător
| AnonimGirl a răspuns:

Utilizarea mobilelor in scoala nu ar trebui doar incurajata ci si permisa. Daca copilul nu are un telefon ca sa isi sune parintii, mai ales daca intre el si parinti exista o legatura foarte mare, se va simti singur si vulnerabil. Eu char am o colega in clasa care este la fel. Se simte singura fara parintii langa ea si in ora de mate am vazut ca avea cateva lacrimi in ochi si am banuit ca este din cauza ca nu are parintii langa ea si chiar asa a fost. Eu cred ca utilizarea mobilelor in scoala este o idee foarte buna!

6 răspunsuri:
| BlueCupcake a răspuns:

Utilizarea mobilelor in scoala este o idee buna, atata timp cat copiii nu stau tot timpul pe el (in pauza, in ore). Ar trebui folosit doar in cazul in care este o problema, pentru a-si contacta parintii. Nu ar trebui folosit pentru trimiterea de mesaje in timpul orelor, jucatul jocurilor, internet etc.

| AleD a răspuns:

Dupa parera mea telefoanele mobile ar trebui sa fie permise in scoli pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de ele(daca intervine ceva si trebuie sati suni neaparat parintii de ex).la noi in scl cu toate ca nu-i permis profii stiu ca venim cu telefoanele da nu ne zic nimichee heehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar inventeaza raspunsuri pentru orice intrebare ...se adapteaza pe situatie si inventeaza raspunsuri ca si ea a avut ca si ea a facut... numai pentru o amarata de funda nu o cere dar raspunde mult ca so primeasca
mobilul in scoala e indispensabil...
daca se intampla ceva cu tine de unde iti gasesc cei din jur parintii? daca tie rau pe cine suni... logic parintii... sau cunostiintele
ma rog orice ai nevoie tiai uitat un proiect importat care trebuie prezentat peste 1 ora pe cine suni sa stil aduca daca nai mobil? dar daca ai iti suni parintii si til aduc ei cu masina imediat si mai ai timp si sa-l re citesti odata... happy

deci sunt multe situatii
tiai pierdut banii de masina siti dai seama abia la ultima ora suni parintele inainte sa inceapa ora si ii zici " mama sa vii sa ma iei dupa ora asta ca mi-am uitat banii / pierdut etc" daca nu suni si suni exact de exemplu la 4 mai astept pana vine unu din parinti sa te ia
asa dacai suni cu o ora inainte de la scoala au timp sa vina tongue

intelegi tu

| AnonimGirl a răspuns:

Alexander,eu nu inventez raspunsuri. Trebuie chiar sa comentezi la fiecare raspuns dat de mine? Ia vezi-ti de treaba ta, te rog! Multa sanatate!

| mihai96alex a răspuns:

Telefoanele mobile sunt foarte utile, dar problema este urmatoarea: cand apare ceva nou, oamenii (deci si elevii) nu stiu sa il foloseasca decat in cel mai prost mod posibil (bineinteles ca nu toti, dar majoritatea da). Eu sunt elev, acum trec in clasa a IX-a, dar nu ii invinuiesc pe profesori ca nu au incredere in noi. In momentul cand privesc lucrurile in mod impartial, imi dau seama ca ei au dreptate cand impun atat de multe restrictii. Repet, telefoanele sunt foarte necesare pentru unii (dupa cum a spus AnonimGirl) dar atata timp cat 90% din elevi nu stiu sa il foloseasca decat pentru tot felul de copilarii (ca sa nu spun altfel), atunci nici nu e de mirare ca in majoritatea scolilor sunt interzise. Mie mi-ar placea sa am voie cu mobilul in scoala, dar eu nu am nevoie prea mare de el asa ca nu insist prea mult pe tema asta. Totusi, chiar imi pare rau ca din cauza nesimtirii unora ceilalti sunt afectati pe nedrept!

| sareasipiperul explică:

AlexanderSasha vroiam un rezumat.