Consuma cat consuma normal un windows XP - de fapt este un windows XP SP2 modificat (are cateva programe in plus) Cam mare pentru un XP SP2 - 1, 12GB
Daca vrei parerea mea : este vechi (din 2009)!
Iti recomand sa iti instalezi un Windows XP fara modificari,astea modificate pot contine virusi,pot lipsi unele fisiere ale Windowsului, mai bine zis is de ca**t, mai ales astea care au si drivere de cele mai multe ori apar probleme dupa un timp.instaleazati un XP nemodificat si daca nai driverele te pot ajuta, doar trimite-mi un mesaj.Succes.
N va mai c***** pe voi atata, stiti voi ca e un windows prost? v-a contrazic, ste foarte bun mai ales pentru jocuri, sunt scoase o multime de erori care apareau in windows xp original, si mai multe jocui ruleaza mult mai bine pe el, eu il am de 2 ani,nu am avut vreo problema pana acum cu el,si cand este virusat, actioneaza mult mai bine decat windows xp original, neavand deloc lag, si pentru neluL, este SP3, nu sp2
Salut, da frate, e bun, chiar foarte bun.Îl folosesc de 2 ani şi merge brici.Nu te mai lua după alții care nu au încercat.Se instalează puþin mai greu dar merge nr.1.
Încearcă şi ai să vezi. FUNDA?
georgeliamada întreabă:
DaciaRomania întreabă: