| Curiosul a întrebat:

Ce parere aveti?

(Este o povestire, inventata de mine, nu incalcati drepturile de autorstiu ca am probleme cu gramatica, doar l-am facut pentru scoala repede, pe la 1 Noaptea)+(Poate esti tu! in compunere. Ea include site-ul TPU si YouTube)

Planeta YouTube
Fara sa-ncep cu „Intr-o zii" am sa incep sa povestesc:
Cuprins de lumea viselor am dormit atat de adanc incat universul s-a intors pe dos. Un soare atat de stralucitor imi batea pe fata incat m-a trezit si lumea viselor s-a rupt in doua.
O data ce am deschis ochii am realizat ca am pasit intr-o alta lume, unde fiecare persoana sau animal, purta un nume deasupra capului.Ratacit,singur si ingrijorat mi-am dat o palma crezand ca ma voi trezii, dar NU.In acea clipa am observat ca deasupra capului meu imi scria „ClapZer". Curios de ce se-ntampla am inceput sa ma plimb pe o alee numita „Home", acolo din pacate nu era nimeni. Dar dintr-o data un om negru apare misterios stralucindu-i numele deasupra capului („BuBuBoBoFly"). Se indrepta spre mine cu o viteza atat de mare incat s-a oprit izbinduse de mine praful din urma sa.Se plimba studiinduma pana intr-un moment cand in fata ochiilor mi-a aparut un fel de chenarcu textul:
„BuBuBoBoFly doreste sa te adauge-n lista cu prieteni."
Cu optiunile: Accepta / Refuza.
Am zis de ce nu, i-am dat accept, iar, aceasta persoana a loat o infatisare feminina.Incepand sa-mi rada si sa-mi zica numele ei (Andreea), cu ce se ocupa si sa-mi prezinte o prietena de a ei, cu numele „PrintesaBombonica". Repede o adaug-n lista de prieteni alaturi de Andreea. Ea se numeste Livia si la fel ca Andreea se prezinta cu ocupatiile ei.Repede ma documentez despre alemandoua si observ ca se ocupa ambele cu „FilmMaker", ceva ce imi placea sa vad nu sa si practic. Ce aveam sa nu stiu e ca ele ma vor ajuta sa-nvat sa creez videoclipuri, ceva frumos si util. Spre final am ajuns sa stapanesc aceasta „arta" devenind profesionist.Am avut, de pe aceste prietenii multe conversatii cu alte persoane, care au ajuns acum sa-mi faca ulti prieteni de genul meu, care printr-un fel s-au altul fiecare ma place pentru bunul meu simt, sau alta calitate (buna?)
In aceasta lume nu aveam sa raman doar cu aceste prietenii.Am avut sansa sa aflu si sa vizionez intamplari frumoase ale prietenilor sau ale altor persoane, care urmau sa-mi devina prieteni. YouTube urma sa devina o parte din viata mea.Lumea devenea din ce in ce mai buna iar aceasta planeta era plina de lucruri uimitoare.Plictisit de ai viziona pe prieteni, am inceput sa vad regiunea.Am avut atatea de ales, atat de ametit de atatea variante care se invarteau in jurul meu, ma hotarasc sa ma plimb prin magnificul parc unde toti suntem uniti, numit TPU.
Plimbat, distrat, obosit, ma opresc pe o banca. dintr-o data banca a fost inconjurata de alti useri care nu apartineau toti regiunii de unde provin (YouTube). Credeam ca nu e locul meu unde n-am sa fiu acceptat cu usurinta si unde-mi va fi greu sa ma exprim si incepeam sa cred ca, probabil ei nu-mi vorbesc limba mea.Hotarat cu mult tupeu am inceput sa spun pe chat:
-Salut,(nici macar n-am apucat sa spun „Sa")sare o persoana numita Mumoasa:
-Salut!  (nerabdatoare), ClapZer, cum o duci? Ii raspund frumos, ca ma odihnesc apoi curios si surprins o-ntreb daca ne cunoastem de undeva. Ea imi spune ca:
-Intuitia feminina !(Incep sa rad, si ma-ntreaba de ce rad, daca rad de ea, iar eu ii raspund):
-Nu, nu rad de ea, si de raspunsul ei cu „intuitia feminina", pentru ca ultima data cand m-am bazat pe intuitia feminina a une-i prietene era sa am mut din oras.
Apoi i-a s-a amuzat, a ras, am ras si dintr-o data am observat ca suntem prieteni. Mi-a placut pentru ca nu am mai fost intrebat. Dupa ce Mumoasa a plecat sa-i mai ajute pe curiosi, eu am vrut sa vad ce lume mai e pe aici...Hopa,am intrat printr-un tunel unde am gasit 5 reviste cu titlul „TPU THE MOVIE", le-am citit de curiozitate la lumina unei crapaturi printre munti pana am terminat.:a final acesto reviste, un suflet coborase din cer, curios sa-i vad numele cu greu descifrat, era RalucaTPUro, care era foarte ruginit. Fara sa stiu istoria acestei regiuni am loato ca pe un simplu inger, doar ce ma mai putea uimii... Ajunsa la mine, scutinduma de „Cine a avut curajul sa" incepe sa-mi povesteasca legenda revistelor: „Nimeni nu a reusit sa citeasca fiecare revista pana la final, de aceea eu am fost ascunsa atata timp, sunt obligata sa-ti inmanez in maini revista nr. 6, inaintea celor lalti locuitori din regiune, doar daca-mi vei raspunde corect la o intrebare de matematica, prin care vei primi ca dovada ca raspunsul tau este cel mai bun „Raspuns Castigator" cunoscut si sub numele de „fundita". Sa-ncepem:
„1+1=?",*Raluca-n gandul ei (stiu ca poti sa raspunzi corect, haide ClapZer, stiu ca poti!, dar nimeni nu a mai putut, dar am incredere-n tine). Eu:
-Raspunsul este tree. a, a, a...pa.t,t,2,raspunsul corect este 2!
(Ralucahappy
-Perfect, dar ca sa le castigi cu adevarat trebuie sa ai o lupta intre Cretaker.
(Euhappy
-Deacord!
(Cretaker)Coboara-ncet inconjurat de pagini de reviste. Ajuns jos primim 2 arme, 1 de fiecare.Eu imi aleg un pix, iar el un creon.Ne apucam de desenat eu desenez 3 puncte in forma de patrat, iar Cretaker un cerc.
Ralucai-i greu sa decida, dar dupa un final eu sunt invingator cu motivul ca cele 3 puncte in forma de triunghi pot fi si o inimioara, pe cand cercul lui Cretaker, e complet simplu.Ca detinator al acestei reviste eram cetateanul suprem pe locul 1, doborando pe Brigaela de pe primul loc.Find renumit prin aceste 2 regiuni. Dar sa nu uitam ca si aici suntem oameni cu bun simt ca si pe YouTube dar mereu fiecare are uneori niste scapari.
La finalul acelei zile, proprietarii planetei YouTube si regiunii TPU, au venit sa-mi propuna un transport acasa.
Incantat dar si trist ca voi parasi aceasta lume, o spun: Multumesc, ca ma transportati, inapoi acasa. Zis si facut, lumea s-a dat peste cap inapoi, si iarasi am ajuns in vechea lume de care mi-a fost dor. Dar daca as avea din nou ocazia sa vin si sa plec, as mai vizita acel loc de mi de ori.

Voi face asta dupa scoala. (CLAPZER)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspuns pentru stupi si nefo: n-am sa inteleg vreodata de ce multi oameni nu-s in stare sa-si vada limitele. Apuca-te si tu de table, poate ai noroc la "zare", ca pixul nu prea te asculta.
Raspuns pentru inteli si folo: "not found".
Raspuns pentru fundoaca: esti foarte tare, scrii extraordinar! Ai un talent incredibil, felicitari!

5 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

>ca sa le castigi cu adevarat trebuie sa ai o lupta intre Cretaker
>o lupta intre Cretaker
>intre Cretaker

lolce.

| Babbe a răspuns:

Ce pot zice, ai imaginatie laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place foarte mult sa scriu povesti in special pvesti din categoria sa zicem de ex stapanul inelelor ador sa ma scufund intr-o poveste cu eroii vrajitori in care oamenii luptau sa supravietuiasca nu ca in ziua de azi care e mai tare tekefonul cel mai cool si tupeul cel mai tare frate urasc ce a ajuns lumea in ziua de aziplina de mincinosi, prefacuti increzuti lacomi si idioti bineinteles mai gasesti si oameni calumea dar asta foarte rar. e super ca ai imaginatie asta te defineste de ceilalti care n-au scris doua propozitii in viata lor spunand doar ca nu au imaginatie dar eu cred ca e imposinil daca te straduiesti sa nu creezi ceva eu cred ca fiecare are lumea lui de poveste pe care o traieste in imaginatia lui. oricum bafta in continuare si mai scrie povesti si publica-le eu de abia astept sa le citesc.Bravo

| Curiosul explică:

@Bent0108
Nu stiu de ce ignorati sa cititi tot, era o simpla tema, si vroiam sa vad daca va place, tot ce am facut, eu nu fac de obicei asa ceva.
(Cred ca se intampla o data la 500 de ani)

| Curiosul explică:

Nu-ti place nu citi.