Raspuns pentru stupi si nefo: n-am sa inteleg vreodata de ce multi oameni nu-s in stare sa-si vada limitele. Apuca-te si tu de table, poate ai noroc la "zare", ca pixul nu prea te asculta.
Raspuns pentru inteli si folo: "not found".
Raspuns pentru fundoaca: esti foarte tare, scrii extraordinar! Ai un talent incredibil, felicitari!
>ca sa le castigi cu adevarat trebuie sa ai o lupta intre Cretaker
>o lupta intre Cretaker
>intre Cretaker
lolce.
Si mie imi place foarte mult sa scriu povesti in special pvesti din categoria sa zicem de ex stapanul inelelor ador sa ma scufund intr-o poveste cu eroii vrajitori in care oamenii luptau sa supravietuiasca nu ca in ziua de azi care e mai tare tekefonul cel mai cool si tupeul cel mai tare frate urasc ce a ajuns lumea in ziua de aziplina de mincinosi, prefacuti increzuti lacomi si idioti bineinteles mai gasesti si oameni calumea dar asta foarte rar. e super ca ai imaginatie asta te defineste de ceilalti care n-au scris doua propozitii in viata lor spunand doar ca nu au imaginatie dar eu cred ca e imposinil daca te straduiesti sa nu creezi ceva eu cred ca fiecare are lumea lui de poveste pe care o traieste in imaginatia lui. oricum bafta in continuare si mai scrie povesti si publica-le eu de abia astept sa le citesc.Bravo
@Bent0108
Nu stiu de ce ignorati sa cititi tot, era o simpla tema, si vroiam sa vad daca va place, tot ce am facut, eu nu fac de obicei asa ceva.
(Cred ca se intampla o data la 500 de ani)