Așa gândesc bogații care nu mai au ce face cu viața lor, au de toate, așa că se sinucid, iau droguri, se îmbracă ciudat ori își fac tatuajele acestea.Recunosc că un tatuaj mic și de bun gust este permis, dar așa ceva...
Tatoouriileee sunt "la moda" dar o sa treaca ...totusi si eu vreau sa`mi fac un tatuaj. dar prietenii mei spun ca nu sunt sanatoasa. deci lumea nu e sanatoasa.
Hmm...Acuma.nu pot zice ca nu is sanatosi. Da` totusi. un pic de discretie.Sincer nu imi plac. Dar fiecare cu gusturile lor.Si mie imi comenteaza unele pitipoance de ce port skates si blugi largi si etc Da.sunt fata.Si ce are? Ascult heavy metal, screamo si etc. Ce are asta de aface cu ele? Le deranjeaza ca nu ascult INNA?
Acum sa ravenim la oile noastre... Da sunt sanatoare dar mi se pare ca acele tatuaje sunt niste prostii.
Da mie mi se par ff tari cu toate ca nu am vazut decat un tatuaj care mi-a placut pe blogul ala deci am vb asa in general xD uitate si tu la miami ink sau la la ink si poate o sa iti schimbi parerea despre tatuaje
Unul micut nu strica, dar scei oameni la care tatuajul se intinde pe juma de corp chiar nu sunt sanatosi!
pa-pa!
nu ma refeream ca sunt nebuni daca isi fac un tatto mic spuneam asa sa nu te extinzi pe tot corpul.
anonim_4396 întreabă: