Sa sti ca da. Am cumparat acum 2 zile o carte de 200 de pagini, 30 de lei. Si asta cu reducerea de 25%...
Consider ca sunt...de obicei cartile care mie imi plac costa cam 50RON, dar merita fiecare banut.
Daca sunt scumpe banuiesc ca sunt bune, nu? Eu am cumparat acum, saptamana asta, cartea Gazda de Stephanie Meyer si am dat 60 lei pe ea. Poate ca nu e un exemplu foarte bun. Dar uite de exemplu o Enciclopedie completa, sau carti despre Egipt, Dex-uri sau multe altele, chiar merita sa dai pe ele 100 de lei si ceva!
Desi nu sunt ieftine, mie mi se pare ca acum sunt la preturi acceptabile. Imi amintesc perioada 1995-2003 cand cartile aveau cam acelasi pret ca acum, desi salariile erau de 10 ori mai mici.
Nu.Nu mi se pare.Cineva a depus efort pentru a le scrie, si munca acelei persoane ar trebui rasplatita.De aceea multi scriitori sunt saraci iar unii/unele ce isi fataie fundul(pardon de expresie) pe la televizor traiesc mult mai bine. Cel ce scrie o carte incearca sa transmita ceva, o ideia, un sfat... O carte ar trebui sa coste mai mult.
Sunt scumpe. Poate prea scumpe, dar cata valoare are atati bani! Sunt multe carti pe care vreau sa le citesc! Bani am, dar sunt scumpe! Daca ar costa o carte 5 lei i-as scrie profesoarei de romana mii de carti in caietul de lecturi. I-as duce 12 caiete stundetesti! Bye!
Unele nu merita nici un pret, altele da. Pentru unele exista biblioteci publice.
Sunt mediocre preturile, medii.Nu poti sa zici ca sunt ieftine ca nu sunt dar nu poti sa zici ca sunt foarte scumpe ca nu sunt.
Cu cat pretul e mai ridicat cu atat cartea merita banii pe care ii dam pe ea! de ex eu sunt in cautare e doua carti pe care nu le prea gasesc!
Daca iti place sa citesti nu sunt scumpe si daca chiar le vrei
Daca ti le trebuie, fara sa le vrei, sunt scumpe
Cum e pretul asa e si cartea
intotdeauna cartile bune sunt scumpe
daca te respecti iti cumperi asa ceva
Cartile de de joc si de colorat mi se par chiar ieftine.
Serios vorbind, nu cred ca sunt prea scumpe.Eu a trebuit sa imi cumpar pentru scoala cateva carti si au avut preturi acceptabile[pana in 20 de lei una]. Nasol e ca trebuie cam multe.