Mda. In Ziua De Azii Cel Mai Bun Prieten al Unui Om Este Cainele/Pisica. Toti Prietenii Care Presupun a fi Adevaratii se dovedesc Falsii intr-o buna zi...
Prietenii pot fi schimbat-ori uneori.de exemplu eu sunt prietena cu o fata si ea a vrut sa introduca intre noi o alta persoana.eu nu cred ca e cea mai buna alegere plus ca suntem prietene de mult timp. si cred ca ar trebui sa ii testezi cumva(ex. poti pune o persoana sa intrebe asazisul "prieten". ce parrere are despre tine )... poate nici tu nu ti'ai ales prietenul potrivit. succes
In ziua de azi in afara de familie nimeni nu-ti mai este prieten. Odata si odata toti te vor trada si te vor injunghia in spate cand nu te astepti.PRIETENI-DUSMANII.Snt perversii acum se da prieten cu tine si dupa ce pleci te vb pe la spate am trait-o pe pielea mea
In ziua de azi prietenii sunt unul la un milion. De exemplu, eu aveam 2 prietene fff bune. Cand am intrat in clasa a 5 a s-au distantat doarece eram in clase diferite( eu la A, ele la b). M-am consolat cu o alta colega, dar nu dupa mult timp a inceput sa ma barfeasca si cand m-am tuns ea ma jignea prin toata scoala. Acum vreau sa ma transfer la alta scoala unde sper sa imi gasesc niste prieteni adevarati.
Concluzie: Prietenii adevarati sunt pe cale de disparitite!
Pai depinde de prieteni
daca sunt ca si Lorena... ii ador. daca sunt ca si iasmina... ii Urasc.
de la ura pana la prietenie mai e o singura treapta:*