Pai cu rolele nu ai voie decit pe strada, printre masini, in special daca ai sub 15 ani. Pai daca autoritatile au numai idei tembele, la ce te poti astepta? In 20 de ani nu au reusit sa faca parcari, nu au asfaltat decit in bataie de joc, nu au refacut reteaua de canalizare (care nu mai face fata cresterii populatiei si e sita), nu au creat centrale de bloc (platim la suprapret sistemul de termoficare invechit si ineficient), nu au construit locuinte accesibile pentru populatie, etc, etc, etc. Da ce-i trebuie chelului? Tichie de margaritar. Se afla si ei in treaba. Prioritatile sint neimportante, important este sa para ca se face ceva. Si uite asa, de 20 de ani nu s-a facut nimic.
Nu mi se pare deloc corect deoarec incurand nu mai putem merge cu rolele si cu biclicleta pe niciunde.Pe strada n-ai loc...in parc nu te lasa...
Eu am inteles ca nu in toate parcurile or sa fie restrictii ci numai in parcurile care au alei foarte inguste si pentru a preveni accidentele neplacute intre rollery si pietoni sau biciclisti si pietoni atunci se baga"Interzis"