Mie imi place foartee mult:X
chiar daca am vazut doar 3 episoade...so0perr
Alejandra si David:X:X
Mă scot din sărite întrebările de genul ăsta. Voi chiar aveţi impresia că oricine are habar de imbecilitătile de care vorbiţi?
Mie una imi place, desi nu imi pot da seama de deznodamant doar dupa 3 apisoade.
Imi place ff mult serialul si cred ca Alejandra va fi impreuna cu David la final si ca bogatasii aia rasfatati nu o sa o sfarseasca prea bine
Ador telenovela de aceea sunt la episodul 19 :X:X. nu am rabdare sa ma uit la tv. au loc multe rasturnari de situatie, insa in final alejandra va ramane cu david, cu toate ca o sa se indragosteasca de esteban si isi da seama ca nu o merita.
si tie iti place?
abia astept sa o urmaresc pana la final :X :X
Chiar nu inteleg spineshivers ce te deranjeaza...raspunde numai cine doreste.Nu te-am obligat. Ce crezi? ca tuturor le plac intrebarile tale.Deznodamantul va fi destul de tragic(moartea lui Esteban) dar si foarte fericit(iubirea dintre Alejandra si David).
E super filmu ...imi pare rau de esteban ca se sinucide
izabella va ramane cu gabriel, mama lui alejandra o va omor Monica, alejandra va afla cine a violat-o, si ea va ramane cu david din pacate
mi-ar fi placut sa ramana si in film cei doi impreuna [alejandra si esteban] nu numai in viata reala
happyorsad întreabă:
veronica_7658 întreabă: