| LostInHell55 a întrebat:

Ce parereaveti de fetele care isi fac poze dezbracate?

Răspuns Câştigător
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Pitipoance.unicul lor neuron(daca il au si p'ala) le indeamna sa faca tot felul de poze, cat mai nud, ceea ce si mie mi se pare penibil si stupid, doar pentru a atrage atentia, pentru a demonstra ca sunt sexy sau mai stiu eu ce.insa acel neuron''unicat''ar trebui sa le ''indemne'' sa mai citeasca si o carte sau sa consulte un dictionar deoarece multe dintre ele habar n-au sa scrie/vorbeasca in limba romana.ironia e ca baietilor(unora, celor mai inteligenti probabil) le plac fetele care, pe langa un corp dragut(nu neaparat de manechin)mai au si ceva mai multi neuroni, si stiu sa lege trei cuvinte intr-o propozitie, spre deosebire de ''fufele'' care isi expun fundul pe hi5 sau ''Facebook''.

13 răspunsuri:
| MrSpooky a răspuns:

Rapandulelaughing
Dar intr-un fel au un suflet bun pentru ca se gandesc sa micii labari din fata calculatoarelorlaughing

| Goldenboy97 a răspuns:

Vor sa atraga atentia si sa primeasca complimente..La asta se descurca cel mai bine.

| Sociopat a răspuns:

Merita abuzate sexual cu o asa brutalitate incat sa fie necesari ani de terapie pentru a fi macar capabila sa faca contact vizual cu un barbat.

| Rakanishuu a răspuns:

Penibile si multe dintre ele gretoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curve sau daca nu, curve-n devenire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca sunt niste disperate.

| 0x11111051 a răspuns:

Tirfe - altfel n-ai cum sa le numesti.

| SaschaM a răspuns:

Cred ca trebuia sa specifici ce fel de poze.

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Penibile chiar.

| puscahoreangaion a răspuns:

Naspa! naspa!

| minda23 a răspuns:

Am o parere proasta

| valeriab19 a răspuns:

Parerea mea e ca, nu se gindesc ce cosecinte pot avea pozele acestea si ca nu se gindesc la ele, la reputatia lor, la faptul ca toti le vor considera panaramehappy
Funda?