Pitipoance.unicul lor neuron(daca il au si p'ala) le indeamna sa faca tot felul de poze, cat mai nud, ceea ce si mie mi se pare penibil si stupid, doar pentru a atrage atentia, pentru a demonstra ca sunt sexy sau mai stiu eu ce.insa acel neuron''unicat''ar trebui sa le ''indemne'' sa mai citeasca si o carte sau sa consulte un dictionar deoarece multe dintre ele habar n-au sa scrie/vorbeasca in limba romana.ironia e ca baietilor(unora, celor mai inteligenti probabil) le plac fetele care, pe langa un corp dragut(nu neaparat de manechin)mai au si ceva mai multi neuroni, si stiu sa lege trei cuvinte intr-o propozitie, spre deosebire de ''fufele'' care isi expun fundul pe hi5 sau ''Facebook''.
Rapandule
Dar intr-un fel au un suflet bun pentru ca se gandesc sa micii labari din fata calculatoarelor
Vor sa atraga atentia si sa primeasca complimente..La asta se descurca cel mai bine.
Merita abuzate sexual cu o asa brutalitate incat sa fie necesari ani de terapie pentru a fi macar capabila sa faca contact vizual cu un barbat.
Parerea mea e ca, nu se gindesc ce cosecinte pot avea pozele acestea si ca nu se gindesc la ele, la reputatia lor, la faptul ca toti le vor considera panarame
Funda?
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: