| denisinho32 a întrebat:

Ce parfum folositi?(sunt baiat) care e cel mai bun parfum? care tine cel mai mult? fundita

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este în funcție de Ph-ul pielii!
Sunt bune cele de la Federico Mahora.
Pa, pa.

| Lora a răspuns:

Prietenul meu foloseste acum polo black si acqua di gio

| push2gl a răspuns:

Sunt multe scumpe. Mai ieftin este Individual Blue de la Avon... merge

| Tiffany89 a răspuns:

Pai eu sunt fata nu stiu...big grin Dar imi plac alea dulcibig grinlove struck

| EuCuTine a răspuns:

Cel mai bun parfum si care tine super mult este 1 milion paco rabanne, mai este de la paco rabanne XS, XS black, Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme, L'HOMME YSL - EAU DE TOILETTE, IN2U Calvin Klein, armani black code, hugo bos minge verde, Ultraviolet, Bvlgari Blv, issey Miyake, astea sunt parfumurile pe care eu le am si le folosesc mai am unu dar este foarte greu de gasit pentru ca este doar din plante si este din Italia. Sper ca macar unu sa iti placa. 1 milion este un parfum bun dar nu il cumpara decat din magazin ca se falsifica in draci si risti sa cumperi apa cu ulei. Da sunt obsedat de parfumwinking

| MyWorld a răspuns:

Intra aici:http://www.fiicustil.ro/blog/index.php/category/parfumuri/ si afla totul despre parfumurile barbatesti + ca vezi ce fel de parfum ti se potriveste dupa esenta (asa poti sa descoperi mai repede in magazin). Sper ca te'am ajutat!

| JustMe_8048 a răspuns:

STR8 folosesc negru albastru astea's cele mai bune si tin mult

| cineva1992 a răspuns:

David beckham, D&G, Armani, Prada, Versace, Lamborghini

| Liviu222 a răspuns:

Eu folosesc De Marco de la Oriflame. E foarte persistent si e placut la miros.

| MimiShor_3518 a răspuns:

Sunt fata, dar si reprezentant avonbatting eyelashes. Cei mai multi prefera Black Suede Touch si Black Suede Leather. sunt seturi in catalog de parfum, deodorant si spray. eu una mooor dupa ele =p~.

| StieTot a răspuns:

PlayBoy ee super sau Giorgio Armani

Întrebări similare