Tanarul canadian, Justin Bieber a fost nominalizat la trei categorii rusinoase in cadrul premiilor Shockwaves Awards 2011 si la toate a luat premii. Astfel, Bieber s-a ales cu trofee la categoriile "Cel mai prost Album", "Ticalosul Anului" si "Cel mai prost stilat artist".
Nu ma mira faptul asta!:p
Eu am o parere proasta despre el, nu il suport.:p
Sunt ANTI-JUSTIN GAYBER!
Cr1571n3l Te sustin Am sa-i spun doar 5 cuvinte: [Le ghiciti?]
Sa te Chis in freza`!
Heiii
Ce parere am despre Justin Bieber...
Il urasc
Nu pricep ce vad unele fete la el
Am niste prietene au postere...numai despre Biberon vorbesc Doamne ce copiii copaci )
Tu ce parere ai despre el :-s?
Pa, pa ^^
Mm.veşnica întrebare.Păi ce părere să am despre el, nu am nimic cu acel băiat, da nici drag nu imi e.Il felicit ca are succes,sincer acum,nu e asa usor sa scoti melodii,sa ai concerte,sa ai o viata de vedeta,aglomerata,uneori enervanta,paparazzi.,dar in niciun caz nu am camera full de postere cu el, nu imi pun avatare cu acesta, nu sunt fana!Deci cam asta e parerea mea!
Este un tip OK.Nici mie nu mi-a placut dar acum spun ca e OK.Nu mai am treaba cu el.Vad ca chiar isi da interesul pentru muzica.Nu este un obsedat de acela care face fite si chestii de astea.
Ceea ce canta el, nu este tipul de muzica ascultat de mine, asa ca nu pot zice daca are talent sau nu. Parerea mea este ca are parte de prea multa ura din partea celorlalti. E un tip care canta niste cantece, ca multi altii, norocul lui a fost ca a devenit celebru, ce mare lucru? Pe langa asta, nu inteleg de ce fanii lui se ataca asa de mult cand cineva zice ceva urat despre el. Daca el nu da doi bani pe mesajele unora de ura, fanii de ce ar face-o? Si eu sincer mi-as dori sa castig sute de mii de dolari fataindu-ma pe o scena, sa o am pe selena gomez ca iubita si sa ma urasca nu stiu cat la suta din populatie...Numai bine
Dragul? x( Gayul asta? e un urat tampit ( SHIT FACE ) Il urasc.si nu sunt singurul, Justin Biberon e un ratat...si asta o stiu toti.cine e cu mine?
Mmmm Eu zic ca este acceptabil.Chiar daca multi nu prea il adora totusi a inceput sa aiba foarte multi fani.
Mmmm Eu zic ca este acceptabil.Chiar daca multi nu prea il adora totusi a inceput sa aiba foarte multi fani.
Biberonu`? Doamne cartierul meu e disperat dupa el.Il detest spre deosebire de copiile trase dupa el la xerox de la mine din cartier.
IL URASC.E cel mai gay dintre toti si urat si face playback la fiecare concert.E un ratat total. Justin Biberon e un prost.