Colgate herbal -e buna si accesibila (nu este scumpa)si eu folosesc dupa periaj apa de gura listerine total...(e de culoare mov) " si am o respiratie mereu proaspata "-ca sa-i imit pe cei din reclame!
Colgate herbal -e buna si accesibila (nu este scumpa)si eu folosesc dupa periaj apa de gura listerine total......(e de culoare mov) " si am o respiratie mereu proaspata "-ca sa-i imit pe cei din reclame!
Eu nu folosesc una anume
cumpar ce apuc. pasta de dinti sa fie
la toate le fac reclama ca sunt cele mai bune
eu clint ce sa mai cred?
Acum folossc blend-a med
tot ei au scos acum un sortiment ""expert" care e ceva mai buna decat restul astora comerciale.
fiecarui individ i se potriveste un anume tip de pasta de dinti de aceea nu trebuie sa va luati dupa recomandarile altora ci sa incercati si sa descoperiti pe aceea care vi se potrivste mai bine.
Colgate, ceva cu fresh nu stiu cum.
Nu imi place Blendamed ca nu ustura, nici nu simt ca ma spal pe dinti. in schimb are arome delicioasa.
Eu nu folosesc pentru ca mi se albesc dintii Daca vreti o dantura perfecta:un pachet de tigari pe zi si multa cafea si cola.
Colgate de cele mai multe ori dar nu intodeanu sunt disponibila si pentru paste de dinti noi ca oricum am mai folosit si de altele
Colgate, desi sunt constienta ca nu e cea mai buna, dar cu siguranta e cea mai bine promovata.