Buna!
2012 a fost pentru multi dintre noi un an greu, iar eu una sper ca 2013 sa fie mai bun, chiar daca multi spun ca nu va fi pentru ca acest an se termina in cifra 13 care, se zice, ca aduce ghinion!
Eu mi-am propus sa merg in mai multe vacante, sa ma relaxez mai mult si sa am numai prieteni adevarati care sa ma sprijine oricand am nevoie si eu pe ei. ( chiar daca asta e cam greu )
Tu ce ti-ai propus pentru acest an, 2013?
Vreau sa fac ce nu am avut curaj sa fac pana acum. Vreau sa imi depasesc limitele si sa imi demonstrez ca pot sa fiu printre cei mai buni.
In primul rand vreau sa reusesc la scoala.Invatatura este foarte importanta.Desigur,nu conteaza pentru mine sa iau nota buna, ci sa invat. Apoi, fac dans si as vrea sa iau locuri bune la competitii.As dori sa fiu un om de incredere, toti prietenii sa stie ca se pot baza pe mine.
Practic echitatie ( calaria ) si in vara ar trebui sa intru in concurs de sarituri la Radauti sau Piatra Neamt si mi-as dori foarte mult sa castig un premiu.
In iulie am rezervare pentru un salt cu parasuta asa ca daca mor inainte... imi va parea rau. Acum vorbind serios, fiecare isi face la sfarsit de an un bilant a tot ceea ce s-a intamplat in 2012 si planuri pentru 2013. Si eu mi-am facut insa... Uite, cam asa arata:
1. Sa fiu cat mai buna la scoala
2. Sa termin cartea cu numarul 1500
3. Sa alerg la un maraton
4. Sa merg sa fac voluntariat zilnic la un centru pentru copii unde ii voi invata sa cante
5. Sa calatoresc impreuna cu parintii mei mai mult si sa acord mai multa atentie celor din jur...
Cam atat. Tu ce planuri ai?
Numai bine!