| Dianna_8523 a întrebat:

Ce planuri aveti pentru duminica aceasta? happy La mine in oras ninge, e zapada, e asa frumos :X La voi cum e? Unde mergeti azi?hee hee

9 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Somn si relaxare pana pe la 14, de la 15 repetitie generala la cor, si in acelasi timp vreau sa imi ascult emisiunea de la radio in reluare, sa ma aud ce prostii am spus laughing
Ei bine, si de pe la 17 cred ca o sa merg cu tot corul la Catedrala Ortodoxa din oras sa vestim Nasterea Domnului prin cateva colinde.

| miauu a răspuns:

La mine ninge ...nu-i prea multa zapada. dar iesim la o "bulgareala"
i merem la o ciocolata calda toata gasca
big grin

| m4them4tic a răspuns:

In zona mea e soare si se topeste putina zapada asternuta ieri. E urat, niciodata nu imi place cand se intampla asa.
Astazi merg la fotbal cu baietii(e ceva normal duminica), apoi nu stiu...vad eu.

| albastrel a răspuns:

Neata :*. si la mine in oras este zapada, a nins ieri toata ziua big grin deci. pe la 12 jumatate luam masa, apoi mergem cu niste prieteni la tara sa ne jucam cu zapada (am auzit ca acolo zapada este mai marehee hee ), apoi vom face un gratar si pe seara cred ca iesim la un suc sau ne uitam la un film super misto pe care il amanam de cateva serihee hee. tu ce faci azi?

| OnWeed a răspuns:

In zona mea nu prea s-a pus zapada deloc si e putin innorat, dar cred ca astazi o sa ies la o plimbare cu prietenii happy

| dadaaaaa a răspuns:

Si la mine e zapada ( stau la sat) o sa ies cu prieteni putin la joaca... spre seara nu stiu ce o sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi in Urziceni nu a nins deloc. Astazi voi sta acasa, sa invat pentru scoala. Oricum sunt un pic bolnava si nu am chef de iesiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Christine? ninge? si esti in casa? la calculator? sunati prietenul si iesi.afara.da repede.calculatorul te asteapta. dar vremea de afara nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si la mine ninge, cred ca o sa-mi iau fetita si iesim putin la aer, doar putin, nu mult ca fetita e inca micuta si nu putem sta mult afara.