| Flav a întrebat:

Ce planuri aveti pentru primavara 2010?

15 răspunsuri:
| Flav explică:

@Bubulina - ma lovesti sub centura?whistling

Abh
| Abh a răspuns:

Imi doresc sa fim sanatosi sa putem iesi la soare, la iarba verde cat de des.

| elena a răspuns:

Astept pensia.

| Razvan a răspuns:

Sper ca primavara asta sa infloreasca florile si nu impocriziahee hee
Planuri am pentru vara. Sper sa reusesc sa ma anjajez pe undevabig grin

| Vizitiul a răspuns:

Nu are sens sa-mi fac iluzii! "Invat pentru a cunoaste, daca in urma acestei gandiri mai apar si unele facilitati, cu atat mai bine!"

| Ea12345 a răspuns:

Nu am niciun plan.Las lucrurile sa se intample dupa cursul lor natural. big grin

| BUBULINA a răspuns:

Sa ies la film cu...

| BUBULINA a răspuns:

Nu flav ti-se pare.

| 334499 a răspuns:

Sa ma reapuc de jogging pe afara

| Alisa a răspuns:

Sa ies cat mai mult afara si sa profit de zilele frumoase, calde, de mirosul placut al florilorlove struck...sa merg in parc, sa ma plimbbb.si sa uit de frigul asta ce a fostlaughing

| khrys a răspuns:

Sa nu mai zici u daca il cunosc pe Robert. Dar ti-am zis mama e din America si asa ca i-am cerut un autograf.

| Butsilee a răspuns:

Relax. happy nimic important happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iau cursul pe care l-am inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi nu ma incanta primavara, in aceasta perioada sunt cea mai ocupata: trebuie sa fac pregatirile pentru Pasti(nu mai pomenesc ca pe 4 aprilie e si ziua bunicii mele laughing ), apoi la 10 zile ziua lu` sorumea, dupa trebuie sa merg la mama in moldova, dupa e ziua lui tati, sfarsitul lui aprilie: cumparaturi pentru ziua mea si crosul, inceput de mai : ziua mea laughing...si as putea continua la nesfarsit laughing.
Oricum, va trece foarte repede si mai degraba ma gandesc la planurile de varahee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am propus sa muncesc si mai mult.big grin Astfel, o sa treaca mai repede si o sa vina vara.laughing