| GreenEyed a întrebat:

Ce planuri aveti pentru ultimele zile de vacanta?

Răspuns Câştigător
| Siracuzia a răspuns:

Buna! O sa ies pe afara cat mai mult, mai stau la PC, mai scriu cate ceva pe la romana si geografie...tu?

| GreenEyed explică (pentru Siracuzia):

Trebuie sa vad ce teme am si sa le faclaughing. Stiu ca am ceva la istorie(cu profa mea "preferata"laughing ).Si..hmm..azi cred ca vreau sa termin cartea pe care am inceput-o, ca vine ziua mea si nu o sa mai am timp.Pacat ca incepe liceu, nu? Parca mai mergea putina vacanta.Ma ingrozesc cand ma gandesc la tezele din mai.

| Siracuzia a răspuns (pentru GreenEyed):

Esti a 8-a si tu?laughing

A9a de fapt.:d.Ai fost p`aproapetongue.

Ooo fain...ai scapat de anul trecut!laughing

Chiar a fost mai usor decat credeam.Nu imi venea deloc sa ies din casa in dimineata examenului, iar cand ieseam din sala eram ceva gen:A trecut? Sunt vie? Nu mai dau examen? Superrr! ...Si apoi vacanta, fara nimic de invatat.Stai sa vezi la bac cum o sa fiehee hee.Mai bine nu ma mai gandesc ca vreau sa dorm la noapterolling on the floor.

laughingAtunci nu ma mai stresez nici eu.

La ce liceu vrei sa dai?

Andrei Saguna, la uman.Filo cred.Tu unde esti?smug

Eu in Constanta.La mate-info din pacate(eu vroiam la filo pentru ca imi place sa scriu si ma chinuie creativitatea la maximlaughing )..am fost indrumata de parinti si sper sa fie totusi ok..desi matematica ma dispera cateodata.

Aha.Eu din pacate sau fericire, nu stiu sigur, nu prea le am cu matematica, imi plac limbile straine si romana si eu scriu poezii, deci neaparat la filo.laughing Cand aud de mate-info ma ingrozesc.hee hee

Daca ne-am pricepe la matematica eu zic ca nu am fi la fel de creativethinking ..am avea o gandire mult mai logica.Dar mai sunt cazuri in care esti bun la ambele si atunci ce faci? E mai greu asa pentru ca cele doua se contrazic putin.

Da,asa e.Dar eu nu prea am intalnit persoane care sa fie bune si la una si la alta, fiind doua materii total diferite.

14 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

Voi face ce am facut si pana acum: voi sta la calculator, nu voi iesi deloc din casa pentru ca nu am cu cine si ma voi chinui sa termin temele astea...

| Bris a răspuns:

Teme...

Întrebări similare