anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce planuri aveti pentru vacanta de vara? Argumentati va rog big grin Cel mai dezvoltat raspuns primeste funda, va rog.

Răspuns Câştigător
| xRaduC a răspuns:

Salut, am gasit cateva lucruri foarte bune, ce intentionez sa le fac (apropo, m-am oprit din invatatul la biologie ca sa scriu, deci astept funda xD - glumesc, o dai daca vei crede ca o merit)
1.Am scris: ''Sa joc LoL, CS, GTA (TOATE? :D), Terraria, Minecraft, WoW, Unturned, PVZ, Stranded Deep, Chicken Ivnaders TOATE, Bonkheads, Quake 2(poate 1, 3 si 4), Elder of scrools?, SWGBCC, AOE, NFS (toate? :) ), Re-Volt, Serious Sam(NOTA: sa le vad), HL, WC3FT, COD ( Sa le vad :D), Portal (sa le vad), JJ (mai multe?), TropicX, Panda Craze, Worms, Tank Race, Ricochet, MINICLIP GAMES?, Synthesia, Little Alchemy, gta underground, streets of fury ex, bad toys'', meh, vad eu ce aleg :)
2.Sa dau like la persoane si sa fac lista cu oamenii cu care as vrea sa tin legatura, sa adaug profesorii (+doamna de antreprenoriale) + sa vorbesc cu cine mi-am propus + verificat toate postarile mamei (cringe) + sa ma uit la prietenii comuni + like la poze. TE ROG, NU INTREBA, ASTA AM SCRIS PE O LISTA DE A MEA.
3.Glume proaste de invatat pentru momente amuzante si cringey. Vreau sa fiu salty. Daca cineva rade, inseamna ca ma place asa cum sunt. Foarte buna metoda de a-ti gasi prietenii. :D
4.Sa urmaresc serialele propuse. Nu am aproape nicio experienta in filme! Ma simt groaznic cand ma invita prietenii sa ies la cinema cu ei la partea 7-a dintr-un film, iar eu nu am vazut nici macar partea 1. Exemplu:
k-project
God eater
M3 the dark metal
Tokyo Ghould seazon 1, 2
Attack on titan
Sword art online
Clannad
Akame ca kill
Hunter x hunter
7 deadly sins
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatzu
Seikatsu*
Nisekoi
One punch man
konosuba
kantai collection
love live
ao no kanata no four rhythm
non on byirori
macross frontier
zero no tsuaima
supernatural
prison break
breaking bad
scorpion
mentallist
1000 ways to die
big bang theory
game of thrones
star wars
orfan black
baieti de oras toate episoadele
https://www.tpu.ro/......atinaj-si/
https://www.tpu.ro/......a-actiune/
supernatural
prison break
breaking bad
scorpion
mentallist
1000 ways to die
big bang theory
game of thrones
star wars
orfan black
baieti de oras toate episoadele
Regular Show
Uimitoare lume a lui Gumball
Adventure Time
Clarence
Ranma ½
5.As vrea sa invat sa scriu cu mana stanga, nu chiar ca dreapta, dar macar sa scriu mai repede, frumusel si corect. De ce? Uita-te la pasul urmator;)
6.Sa practic exercitii de memorie precum cele din: http://sfatulparintilor.ro/......l-zilnic/. Se intelege de ce vreau asta.
7.Sa invat sa cant la Chitara si Pian, deoarece e foarte frumos sa ai abilitati muzicale - in 16 ani, singurele abilitati muzicale au fost aratate doar la calculator, dar acum si in realitate. Mai mult ca pe un hobby, nu performanta.
8.Sa mananc mai sanatos. O alimentatie mai sanatoasa duce la o viata mai frumoasa! :P
9.Sa citesc macar 5 carti (Romeo si Julietta, Enigma Otiliei, Ultima noapte...). Mdah, semestrul acesta am avut media 9 la romana din cauza ca nu am citit - s-a dovedit la teza, unde am luat 8. Si ar fi bine sa citesc si ce se afla pentru clasa a 11-a, poate tu stii...
10.SA IES PE AFARA. Serios. Nu prea ies afara fiindca nu am cu cine (si nu caut probleme), dar vara asta as vrea sa ies mai des, chiar daca voi iesi singur.
11. Poate imi voi lua o minge de Fotbal sa exersez Soccer Freestyle si Fotbalul cu prietenii (sunt cam incepator, dar e amuzant jocul).
12. Vreau sa ma imbunatatesc si mai mult la Hula-Hoop. Momentan pot invarti fara probleme in sensul acelor de ceasornic, dar nu pot invers prea bine. Odata ce voi reusi, vreau sa mai imi iau un Hula-Hoop ca sa exersez cu 2, si tot asa.
13.Sa imi completez lista de cantece (am pana acum vreo 900). Ma uit pe cantecele mai veche ale tatalui meu. Ma uit si pe YouTube la orice varianta a oricarui cantec care cred ca imi place si la toate cantecele acelor autori, descarcand doar ce mi-a placut foarte mult (Nightcore, Daycore, Remix, Instrumental, cu voce, slowed down, female voice, windows remix each version, 8 bit). Ascult muzica pe boxe atunci cand imi fac treaba, foarte relaxant, recomand.
14. Vreau sa ma apuc de sala. Nu neaparat doar la locul in sine, dar sa incep sa ma antrenez si sa fac exercitii mai des. Tin la imaginea mea si e bine sa mi-o ''pregatesc'' din timp. De ce fac asta? Ei bine, ma gandesc si din perspectiva fetei, probabil, si ''speciala'' va avea asteptari mari, la fel cum am si eu, si trebuie sa le pregatesc. Doar nu vreau sa ii ofer o viata si neplacuta. Trebuie sa mai si dau din cand in cand. :)
15.Doresc sa fac (incerc) toate Achievement-urile la jocurile la care nu am deja aceste realizari. E placut sa vezi ca scrie ''You've unlocked every single achievement. Congratulations!''.
16.Intentionez sa imi conving prietenii sa ''lucreze'' pentru mine, dandu-mi click-uri pe PTC NeoBux (nu fac reclama, spun ce vreau sa fac). Cum am de gand sa fac asta? Majoritatea sunt fani inraiti Minecraft cu moduri si pluginuri, si eu pot face asta fara probleme, doar ca imi trebuie timp. Va fi un fel de ''plata'' pentru a intra pe server, dandu-mi cele 4 click-uri, ca referrali. E bine sa iau masuri din timp cu banii si sa am un venit posibil.
17.SA MA PREGATESC DE BAC INCA DE PE ACUM, STIU CA VA FI MULT DE MUNCA SI NU VREAU SA LAS TOTUL PENTRU SFARSIT. Cum fac asta? Mai rarut cu jocurile, calculatorul si mai multa carte. Parca nu-s eu, dar stiu ca imi va afecta viitorul deeeeci merita. Scuze de Caps Lock. E important :P
18*Optional: In cazul in care imi voi gasi ''jumatatea'', voi petrece timp cu ea cu jocurile special pastrate pentru ea, de pilda: Amnesia si altele care contin povesti horror fiindca ce e mai fain decat sa ai o fata langa tine care se sperie si te sperie si pe tine sperietura ei, daca intelegi? :)
Sa imi zici daca iti place, te rog. Am pus SUFLET :3

| Bogdiy14 a răspuns (pentru xRaduC):

Nu te doare tastatura?

| xRaduC a răspuns (pentru Bogdiy14):

Uhh, nu big grin Chiar imi face placere sa scriu atata de mult, uneori colegii imi spun ca scriu romane pe care nu le citeste nimeni, dar tot ma simt bine big grin

| Bogdiy14 a răspuns (pentru xRaduC):

Da-mi si mie un roman scris de tine, poate fac un ban cu el XD 50/50 incercam?

| xRaduC a răspuns (pentru Bogdiy14):

Imi cer scuze, nu e permisa exploatarea copiilor. xD

| AndreiWeisz a răspuns (pentru xRaduC):

Chiar te plictiseai cred cand ai raspuns la intrebarea asta laughing

| xRaduC a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Ehh, daca prin ''plictiseala'' te referi la ''relaxare'', atunci da, ma plictiseam rau de tot big grin

| AndreiWeisz a răspuns (pentru xRaduC):

Am citit o jumate din chestia aia si m-a luat cu dureri de cap. Mi se pare pe alocuri o ironie, dar pe la alte puncte parca nu e. Habar n-am

| anonim_4396 explică (pentru AndreiWeisz):

Am citit doar putin, am vazut ca se roaga de mine si i-am dat-o.

| xRaduC a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu doar am scris ce am gandit big grin Dar nu iti place, sau ce? sad

| anonim_4396 explică (pentru xRaduC):

E prea lung, lasa-ma-n pace laughing)))))))

Pai e bun ca e lung, in felul asta ai de unde sa alegi ce iti place. EU SUNT INSPIRATIA SI TE INSPIR (sau nu xD)

Am apasat sa vad intreg raspunsul, tu nu ai ce face cu viata taaa?

Ba da, uita-te prin raspuns si vei afla ce fac laughing I, I, I mean... Daca vrei, pot sa iti arat si mesaje mai lungi de atat xD

Nu mersi.

Ok... (cred ca asta e cel mai scurt de pana acum LOL)

29 răspunsuri:
| AndreiWeisz a răspuns:

Ce sa argumentez ca nu ne ceri o parere? laughing Iti zic ca merg in Grecia la mare si punct, nu vad ce vrei sa mai argumentez. De unde am scos banii ca sa merg sau?

De ce? cand? daca iti place, nu stiu.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce? Habar n-am, ca-i fain in Grecia si nu e departe. Din 10 pana in 19 august, in Thassos. De placut logic ca imi place, cui nu-i place in Grecia, mai ales daca mergi cu prieteni.

| Răzvi4Deni a răspuns:

Sa ma întalnesc cu iubita mea si sa petrecem vacanta de vara împreuna.
Mi se pare cel mai dragut mod de a petrece vara. Apoi, as vrea sa merg cu ea într-un loc special, sa facem diferite activitati, sa calatorim, sa mergem în vizita la parintii fiecaruia.
Iti mai poti petrece vacanta de vara citind, facand plaja, creandu-ti prieteni noi, poti face voluntariat, teatru, sa-ti petreci vara cu familia, sa revezi persoanele dragi pe care nu le-ai mai vazut demult. Vara este un anotimp de poveste, poti face multe lucruri în functie de oameni, de conjunctura, mai ales ca-ti permite si timpul. O vacanta de vara frumoasa cu multe aventuri!winking

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Răzvi4Deni):

Man, scuza-ma ca zic, dar raspunsul tau parca e din cartea de romana din clasa a patra, cand iti dau aia un exemplu de compunere cu titlul "vacanta de vara" laughing mai cliche de atat nu se putea

M-ai prins, nu mai spune la nimeni laughing))))) nu e clasa 4-a totusi

| AndreiWeisz a răspuns (pentru anonim_4396):

Mmm nu tie iti ziceam asta, era pentru primul comentariu, de isi "creaza" prieteni in vacanta de vara.

Ups,awkward,ce prost is.
Mdea, totusi, nu conteaza.

| Răzvi4Deni a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Poti fi arogant cat vrei. Puteam sa dau un raspuns mai concis, dar cel care a pus întrebarea voia argumente.
Ce este rau în a-ti crea prieteni? Fiecare are personalitatea sa...nu toata lumea e la fel, dar asa sunteti voi, va place sa criticati si sa distrugeti doar.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru Răzvi4Deni):

Man nu stiu tu, dar in mod normal, prieteniile se "fac", nu se creaza big grin Suna a ceva imaginari daca o creezi si nu e cea mai sanatoasa chestie daca ai mai mult de 10 ani.

| Răzvi4Deni a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Creezi o relatie de prietenie...Fiecare poate interpreta dupa bunul plac. Cand iti faci un prieteni, se creeaza o conexiune între tine si el. Aa, ca avem o limba reflexiva cu mai multe întelesuri, e altceva. Si daca e sa analizam minutios fiecare comportament sau raspuns al unei persoane, vom gasi mereu defecte.winking Dar apreciez spiritul tau critic.

| Ghost963 a răspuns:

Merg vara la rudele mele din Grecia pe 7 iulie si vin acasa pe 20 august dupa un an greu.Am evaluarea nationala peste o saptamana si plec si eu sa ma relaxez.Ei locuiesc in Atena si o sa am ce face vara asta.As putea sa stau la mare sau sa mai descopar noi locuri din oras.De mic merg la rude in Atena, dar mereu descopar ceva nou si interesant in acest oras.Sunt sanse ca varul meu sa ma plimbe cu masina si prin afara Atenei, deci o sa ma distrez.Imi este dor de mancarea pe care o face bunica-mea din Grecia. Apoi cred ca o sa merg prin Delta.Mama mea ii bugetara si primeste de la 1 iulie tichete de vacanta, iar prin septembrie o sa petrec ultimele 2 saptamani cu colegii si o sa ies mai des prin oras (pe la cinema, parc sau la o shaorma buna). intre timp o sa ma uit la anime-uri si seriale(O mica lista:Hemlock Grove, True Blood, Buffy The Vampire Slayer, From Dusk Till Dawn: The Series (cu serpents), Teen Wolf, Lost Girl, Bitten (2013),Being Human, Dracula (2013/1 sez./anulat), The Strain, Supernatural, altele; Penny Dreadful, Dominion, Constantine, clannad ambele sezoane
kaichou wa maid sama
special a
mashiro iro symphonye
full metal panic fumoffu
Kyoukai Senjou no Horizon
ouran highschool host-club
Sora no Otoshimono). Sper ca totul sa fie bine si sa ai o vacanta faina.Ciao!

| Bogdiy14 a răspuns:

O sa stau inchis in casa 3 luni si o sa joc world of warcraft sau minecraft sau samp.

| anonim_4396 explică (pentru Bogdiy14):

Same,poate vin si eu la un Minecraft. laughing)

Întrebări similare