Ador vara,si vara asta cred ca o sa fie minunata!
O sa imi incep vacanta cu o saptamana la matusa mea,la Cluj,unde o sa ma duca prin toate locurile faine de acolo si o sa ma distrez super cu ea.Apoi un weekend cu familia la Brasov,la munte.Imediat dupa astea urmeaza o saptamana de distractie cu verisorul meu(care vine la mine in oras) si cu bff.O sa fie super!
O sa merg in Ungaria la parcurile acvatice cam in fiecare weekend cu parintii,sper.O sa merg intr-o tabara de engleza si la tara la casuta de vacanta de la munte.In august voi merge cu familia in Grecia sau Croatia.Restul vacantei mi-l petrec la bunica mea,unde o sa ma relaxez in curtea aia minunata,facand plaja,citind pe iarba,o sa ma bat cu baloane cu apa cu prieteni,sau chiar si cu furtunul,poate il conving pe tata sa ia o piscina si multe altele.O sa ies in fiecare zi cu prietena mea cea mai buna prin oras,la strand,cofetarii,terase,mall,prin parc cu rolele/bicicleta,cinema,shopping,plimbari prin parc,etc.Si in momentele cand stau in casa o sa cant(ador sa fac coveruri dupa diferite melodii),o sa fac coregrafii pe diferite piese,o sa ma uit la serialele mele preferate,o sa citesc muulte carti interesante,o sa dorm si mai mult,sa recuperez diminetile cand ma treazeam devreme x_x.
Cam asa arata vara mea!
Yurisa întreabă: