Sa-ti povestesc: este ora 19:35 acum m-am trezit, astazi trebuia sa iesimin oras sa cinam si dupa sa dam o tura prin oras, ieri m-am intalnit cu niste prieteni si am zis sa iesim, ca o zi nu mai rezistam, am facut un chef bestial, m-am culcat a ora 6 dimineata si m-am trezit la 9 sa ma duc la lucru, am ajuns acasa si m-am culcat din nou, si in momentul de fata scriu pe TPU, astazi iar am cina si chef dar mi s-au cam terminat "bateriile" si maine la 9 iar la lucru. si intre timp mai spal o haina, mai fac curat prin casa etc... grea viata asta . pe mine intotdeauna ma oboseste weekendul, de abia astept sa vina luni
Eu ies in parc cu nepotica mea, ca in fiecare sambata si duminica...ma relaxeaza sa stau sa o vad um se joaca, cat e de fericita, sa vad inocenta din privirea ei. dupa aia vin acasa si mergem, nu cu nepotica, la o petrecere, sambata seara.probabil duminica dace e vreme faina cu prietenii si/sau familia la un voley/fotbal/gratar undeva pe munte
Eu am o aniversare, dar nu e foarte interesanta! Am mult de lucru ca am tras chiulul ieri si trebuie' sa recuperez. N-am nici un chef... da' trebuie sa-mi fac! Si cu siguranta imi voi face timp sa merg cu micuta mea in parc! Sper sa-mi iasa mai bine decat duminica trecuta, cand m-au stiut doua cartiere cand am vrut sa plec acasa, deoarece fiica-mea voia sa mai stea!
Da, sigur, weekend cu sarbatoriti, o elena si vreo doi gemeni! Dar noua ne plac petrecerile, am fost la cumparaturi, am luat cadourile suntem gata de distractie!
anonim_4396 întreabă:
gabrielosss98 întreabă:
Yurisa întreabă: