Eu as vrea sa merg la Constanta la mare (desi am mai fost) imi place f mult! As mai vrea sa merg pe valea Arieslului, acolo este super tare! Si in alte locuri uimitoare de vizitat... acum nu imi vin in minte. Sper ca ti-au placut! fundita?
Eu ma duc in Romania in vara acesta la Cheile Bicazului si Manastirea Neamt. Si ma duc in Italia
Eu as vrea la paris,grecia,Italia,spania,canada, ungaria, bulgaria(la nisipurile de aur)
Ma plimb in fiec zi prin parc[fac poze,joc monopoly,adevar sau p,carti p porunci,ma plimb cu rolele,ma dau in leagan ca un copil micut,ma joc palete,ma plimb cu carturile,cu barca,ma dau in tiribomba etc],in centru[cant la chitara,asc muzicaa,ma uit la magazine,beau un suc,ma duc la kfc,mac`,beau o cafea,fac filmuletze amuzante etc].ma duc la tara[biliard,suc,plimbari,foc la poarta,cantat,stat in sat pana seara cu verii si prt,olt,bronzat,balaceala in apa,mers pe bicicleta,gratar,tinta,volei,muzicaa la maxim,prt noi],caracal[vizitare oras,stat cu varu`meo,schimb de id,hidrobiciclete, strand, cumparaturi.etc],mare[balaceala,bronzat],filiasi[film,inghetata,prt noi,discoteca,club,motocicleta,jiu,motru,baie,shoping,masina,etc.],la tara la gazza mea[gratar,padure,severin, apa, muzicaa.etc.]lucrurile astea le fac in mai multe zile si lista continua.
anonim_4396 întreabă: