| mm_2126 a întrebat:

Ce poate insemna daca am visat ca m-am combinat cu cel mai bun prieten al meu? avand in vedere ca eu il plac si nu stiu daca si el ma place...

11 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Că te-ai gândit la el şi că tu ai vrea să fi cu el. Altceva nu înseamnă nimic! Baftă!

| Floreenofficial a răspuns:

1. s-ar putea sa fie adevarat si in curand sa fiti impreuna
2. s-ar putea sa fie doar un vis izbucnit din subconstientul tau ca ai mancat inainte de culcare sau poate il iubesti fff mult si acum realizezi cu adevarat. happy
Succes! :*

| Adina a răspuns:

Visele sunt dorinte d`ale noastre hee hee
Si s`ar putea sa se intample :]
Bafta>big grin

| Adina a răspuns:

Visele sunt dorinte d`ale noastrehee hee
Si s`ar putea sa se intample :]
Bafta>big grin

| IrxnIroxyI a răspuns:

Inseamna ca ai visat frumos :X

| cristi 25 a răspuns:

Se adevereste visele, si eu as vrea sa fiu in locu ta...

| NuAmHabar a răspuns:

Poate in viitor ai sa te combini cu elsmug
Daaca vrei sa fie edevarat intreaba-l poate chiar te placewinking

| slayer666 a răspuns:

Visul nu este alceva decat o refulare a subconstinetului. Asta inseamna ca l-ai visat pentru ca pe tine te macina problema "daca ma place si el". E perfect normal sa il visezi si mai ales sa il visezi in postura care iti convine tie cel mai mult, adica impreuna cu elhappy
Ca sa rezolvi problema ai putea sa il intrebi: "Crezi ca ar putea fi vreodata ceva intre noi?" si daca te place o sa iti dai seama. Baftahappy

| BυαHн ▀▄▀▄▀ a răspuns:

Nustiu daca stii. dar visele tot timpul devin realitate...chiar daca vrei sau chiar daca nu vrei.

| BυαHн ▀▄▀▄▀ a răspuns:

Visele Devin Realitate

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

Inainte de culcare te gandeai la el.de multe ori seara daca ma gandesc la cineva il visez noapteawinking