Poreclele nu se pun în funcţie de nume, se pun în funcţie de temperament şi personalitate. Şi în al 2 lea rând nu poţi să îţi pui tu singură poreclă, ar râde toţi de tine... Poreclele sunt nişte "nume" care nu îţi plac, puse de alţii...
Buna ramonel
ramy, ramo.depinde de persoana... pot gasi in fiecare zi un pseudonim
Bună!
Hai să-ţi spun ceva:pe mine mă cheamă Alexandra şi nu mă poreclesc după nume...
Porecla mea normală pe care mi-au pus-o prietenii este BiBu, nu ştiu de la ce, cred că l-au auzit pe unchiul meu că mă strigă aşa... iar cei care mă cunosc din vedere, îmi spun Lion sau LionGirl pentru că mă ştiu mai temperamentală, cum am eu numele pe tpu.Nu e vorba de nume, că mie nu-mi spun aşa... şi în plus, aşa cum au mai zis şi alţii, trebuie să-ţi pună prietenii o poreclă, nu tu.
Bye!
Eu nu cred ca o porecla pleaca de la un nume...
de ex eu ma numesc roxana dar prieteni imi spun creata sau zuzi dar asta nu are nici o legatura cu numele meu.imi spun creatzza pentru ca eu am parul cret natural sau zuzi pentru ca sunt "zapacita" adica de cele mai multe ori eu sunt fata care ii face pe toti sa rada indiferent de moment...in fine acum nu vorbeam despre mine...sa revenim
depinde ce fel de porecla vrei... spun asta pentru ca exista si porecle rautacioase la adresa unei persoane dar si porecle spuse sub forma de alint
eu daca as fi una dintre prietenele tale te'as striga Ramo sau pitic (pitic nu are nici o legatura cu inaltimea ta) dar mi se pare o porecla simpatica usor copilareasca dar placuta
dar sa stii ca nu este neaparat sa ai o porecla cand iti gasesti porecla potrivita sa'mi spui si mie te pooop succes:*:*:*
Mda. sunt de acord cu bebytzza ... nu trebuie neaparat ca numele tau sa aiba legatura cu porecla mie mi se zice tweety ceea ce nu are nici o legatura cu numele meu( roxana-larisa)... dar na. oricum, sunt sigura ca o sa iti gasesti, sau prietenii o sa iti gaseasca o porecla super care sa ti se potriveasca si in acelasi timp, o sa-ti placa :*. rox.roczy id meu daca ai nevoie de ajutorr