anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face ca cineva sa nu isi mai bata joc de mine?

18 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Ii inchizi gura cu niste replici taioase sau il faci de ras in fata tuturor. happy

| oanabuysomeweed a răspuns:

Ignora-i. Oamenii isi bat joc de cineva din simplul motiv pentru ca te cred mai buna decat eiwinking

| Zenit313 a răspuns:

Sa iti bati joc inapoi de el(a)
Sa fii indiferenta.
Sa ii spui ca este varza si nu stie sa faca glume
Sa ii spui ca "era sa rad"
Dispret.
Si totul o sa fie bine!
Succes! happy

| Gabi19971983 a răspuns:

Cel mai bine e sa nu ii bagi inseama! Asa patesc si eu si imi spun in gand: "Pupama in."
Succes!

| GulDan a răspuns:

Poi o optiune ar fi sa-i zici ca toata lumea are defecte.
A doua optiune faci si tu de el. daca nu merge si daca esti baiat il batilaughing oricum pe viitor se invurte roata si tu vei face misto de el/ea.

| Zuzazozo a răspuns:

Fi sigura pe tine si puneti punctul de vedere!

| FuckSchool a răspuns:

Paii cel care isi bate joc de tine el e cel mai prost. Nu-l mai baga in seama sau spune-i vreo doua in fata si o sa-si vada de treaba lui. Doar inchide-i gura. Bafta!

| TroolGheoerghe a răspuns:

Sunt multi oameni care rad de defectiunile tale dar cu timpul o sa pateasca si ala care isi bate joc de tine cand o sa faca ceva negativ ce ai facut si tu atunci sa razi de el sau pur si simplu zii,, Mai intai uitate la defectiunele tale apoi de ale mele "

Poti sa-i spui mamei tale.

Funda?

| Iulian922 a răspuns:

Sa il lasi in pace si o sa-si de-a odata seama ce a facut.

| LucaTheodor a răspuns:

Ii faci si pe ei de rusine cu o problema de a lor. Si eu am colegi de clasa care se cred mari destepti si ma fac in toate felurile (isi bat joc de planurile mele pe care doresc sa le am in viitor). Si cel care ma face plange cand are ceva in neregula cu temele notele.

| LucaTheodor a răspuns:

Si inca ceva:
Desteptul cedeaza primul in situatii de acest fel.

| TheBlackEmo a răspuns:

Pai bate-l/o daca esti baiat,pune pe altcineva sa îl/o bata, înjura-l, gaseste si tu motive sa îti bati joc de el/ea, sau pur si simplu spune-i ca te deranjeaza, sau nu îl/o mai baga în seama!

| Bombbonelee a răspuns:

Pentru tine, cred că ar fi mai bine să nu le dai importanţă. Dacă văd că nu le dai inportanţă te vor lăsa in pace şi nu te lăsa dezamăgită de ce spun ceilanţi, sunt doar gelosi pe tine. Cel mai bine e să fi dură. Fundă.

| GlAmOuRyK a răspuns:

Realizeaza un plan dupa karepersoana data sa iti pupe picioarele mult depinde si in ce mod el o face deci daca persoana data te supara moral oricine are o slabiciune ziio si ziio asa ca toti sa auda dar daca treaba merge mult mai serios si violenta nu mai e morala dar fizica aici (в друзях сила)oricine are un prieten care e gata sa faca tot pentru binele celor dragi sper ca tiam ajutat kit de putin

| AngelBlue15 a răspuns:

Ii poti inchide gura prin niste replici rautaciose si poti face asta fara sa injuri sau alte chestii.Pur si simpu trantestei cateva cuvinte rautaciose si sa isi vada de treaba lui/ei.Bafta

| doardaria a răspuns:

Ii dai un cap in gurawinkinghee hee glumesc il ignori si la un moment dat se va plictisi si te va lasa in pace.tongue

Întrebări similare