| AleHh a întrebat:

Ce pot face cu visurile neimplinite? Funda! kiss

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
exista o vorba mare si de un mare impact.
Speranta moare ultima/ si noi o data cu ea!
deci lupta pentru inplinirea idealurilor si nu ceda...
am trecut prin cumpene foarte grele si de fiecare data credeam ca imi e sfarsitul si ca imi pot vedea ingerasii cum cresc...dar asa cum am zis, speranta m-a insotit si este intotdeauna in mintea mea, nu ma ocoleste si astazi sunt inca la ingerasii mei..gandeste pozitiv si roaga-te sa fii sanatoasa pentru inplinirea veselor, daca esti sanatos, poti face ce doresti, nu ai sanatate, nu ai nimic!
O zi frumoasa sa aihappy

| MenInShadow a răspuns:

Tot ce poti face este sa continui sa lupti pentru ele, indiferent daca tu crezi ca nu se mai poate, ca nu mai ai cum, etc.
Intotdeauna se poate daca vrei cu adevarat ceva, si daca vrei din toata inima ca unul din visele tale sa se implineasca, atunci trebuie sa lupti.
"Multi vor sa schimbe lumea, dar putini incearca", asa este si in cazul tau, poate tu vrei ca acele visuri sa se implineasca, dar, faci ceva pentru asta?
Incerci? Te straduiesti?
Sunt intrebarile pe care trebuie sa ti le pui, macar pe astea, inainte sa decizi daca vrei cu adevarat ca unul din visele tale sa se faca realitate.

| suffarstar a răspuns:

Speranta moare ultima. Pune visurile pe un loc important in viata ta si nu protejeaza-le. Daca vei dori cu adevrat, orice vis poate fi realitate.

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Ai putea inca sa speri la ele.o zi buna sa ai

| Bufferia a răspuns:

Urmeaza-ti inima si le vei implinii

| M4SOnIC a răspuns:

Sa le implinesti

| Alisayer a răspuns:

Ai numai doua solutii:
1.Sa le uiti!
2. Sa te stradui sa le indeplinesti!

| Moora123 a răspuns:

Este o intrebare foarte buna cu un raspuns foarte simplu - nu renunti la ele.

Orice valoros in viata ta necesita un anumit efort. Cateodata efortul acela este prea mare pentru cine esti acum sau este prea mare pentru ca alte persoane iti pun bete in roate.

Cateodata s-ar putea sa nu fi pregatita pentru a face ceva pana la capat iar altadata s-ar putea sa depinzi de oameni care nu te vor lasa.

In ambele cazuri, solutia este simplu. Te pregatesti si te concentrezi in continuare pe visele tale.

Nu speri ca le vei indeplini, depui efort ca sa fi sigura ca intr-o zi le vei indeplinii. Si asa ai sa vezi ca majoritatea obstacolelor pot fi depasite si ca poti sa ajungi unde iti doresti.

| Florentin98 a răspuns:

Sa speri ca se vor implinii!

| est a răspuns:

"The secret" este un film cred ca il gasesti si online. Chiar ajuta!

Întrebări similare