Iesi pe afara si joaca fotbal sau orice sport poti.
Plimba-te cu prietenii.
Citeste, e si asta un lucru pe care poti sa il faci, si nu doare sa mai deschizi o carte din cand in cand...
Fa-ti un hobby, nu stiu...Colectioneaza timbre, fa-ti un insecatar/florar, whatever...
Inafara de sat, poti face si oras la calculator.
Daca vrei multe raspunsuri, uite aici cateva :
-Oraşe staţiune
-Oraşe frontieră
-Oraşe porturi
-Oraşe miniere
-Orase capitale
-Orase medievale
-Orase antice
kthx.
Salut,poti citi,sa dormi,sa te plimbi,sa te joci cu mingea, sa te plimbi cu bicicleta, sa stai cu amicii de vorba, sa muncesti, sastai cu prietena/ul... succes
Te duci la sala sa faci exercitii (abonament blabla)
Cand vii acasa,te asteapta o masa copioasa (ah ce frumos e cand iti obosesc muschii si mananci ceva bun)
Apoi dai drumul la PC si iti cauti Anime sa te uiti ,cauta top anime, sad anime, blabla, o zi buna (asta e ceea ce fac eu zilnic, cateodata mai trag chiulul de la scoala ca sa ma uit la anime
Buna! in timpul liber ai putea sa mergi la un suc, sa mergi pe stadion, sa citesti o carte, sa mergi la film,cinema,sa te odihnesti,sa joci un poker, monopoly, remy sau ce iti place tie, sa tunzi iarba, sa mergi la fitness, sa faci o plimbare in parc, sa mergi la un club, sa mergi la biblioteca. Funda?
1)Sa citesti o carte
2)Sa te uiti la tv
3)Sa te uiti la un film
4)Sa te uiti la o emisiune
5)Sa iesi afara cu prieteii/prietenele
6)Sa te duci la cinema, film, parc cu prietenii
7)Sa iesiti la un suc
8)Sa iesiti la o cofetarie
Poti sa citesti sau sa canti la un instrument, e fun.
Sau daca nu esti genul de persoana care face astfel de lucruri, cauta pe net diferite tutoriale si fa-ti bratari, lantisoare, talismane (ex. un dreamcatcher). Sau, invata sa iti faci propriile haine. Cumpara-ti puzzle-uri din alea mari si complicate. sunt amuzante si trece timpul repede.
Inscrie-te intr-un club unde sa canti, sau sa joci un sport. ceva.
Iesi cu prietenii. organizeaza petreceri in pijamale, flirteaza, iesi cu baieti. esti tanara happy
Tot ce ati enumarat tot am facut in viata mea. si anime, fore, 3d design, mmorpg, imblu regula tla antrenamente deja de 8 ani, merg cu prieteni, citesc, invat... si oricum stau la calculator indeajuns ca sa ma doara ochii __))
Inveti,joci carti, te uiti la TV, citesti, dormi, colectionezi anumite lucruri.
Sper ca ti-am fost de ajutor :* primesc fundita?
Kastum întreabă:
anonim_4396 întreabă: