| Kastum a întrebat:

Ce pot face in afara de a sat la calculator in timp ce sunt acasa. Cine are imi multe raspunsuri primeshte funda

14 răspunsuri:
| ComputerGeek a răspuns:

Iesi pe afara si joaca fotbal sau orice sport poti.

Plimba-te cu prietenii.

Citeste, e si asta un lucru pe care poti sa il faci, si nu doare sa mai deschizi o carte din cand in cand...

Fa-ti un hobby, nu stiu...Colectioneaza timbre, fa-ti un insecatar/florar, whatever...

| Hirako a răspuns:

Inafara de sat, poti face si oras la calculator.
Daca vrei multe raspunsuri, uite aici cateva :

-Oraşe staţiune
-Oraşe frontieră
-Oraşe porturi
-Oraşe miniere
-Orase capitale
-Orase medievale
-Orase antice

kthx.

| nicolici a răspuns:

Te apuci de citit carti

| Niiiicu a răspuns:

Salut,poti citi,sa dormi,sa te plimbi,sa te joci cu mingea, sa te plimbi cu bicicleta, sa stai cu amicii de vorba, sa muncesti, sastai cu prietena/ul...thinking succes

| Kyrie a răspuns:

Te duci la sala si incepi sa faci exercitii? laughing

| Kyrie a răspuns:

Te duci la sala sa faci exercitii (abonament blabla)

Cand vii acasa,te asteapta o masa copioasa (ah ce frumos e cand iti obosesc muschii si mananci ceva bun)
Apoi dai drumul la PC si iti cauti Anime sa te uiti laughing,cauta top anime, sad anime, blabla, o zi buna big grin (asta e ceea ce fac eu zilnic, cateodata mai trag chiulul de la scoala ca sa ma uit la anime laughing

| Iwliia a răspuns (pentru Kyrie):

Daca dupa sala te duci acasa si mananci te faci de 200 kg

| Kyrie a răspuns (pentru Iwliia):

Asa este...
Daia am 56 kg happy laughing la 1, 72 (si's si baiat)

| Iwliia a răspuns (pentru Kyrie):

Sunt mai rare cazurile raised eyebrows majoritatea se ingrasa.winking

| ligiligi a răspuns:

Buna! in timpul liber ai putea sa mergi la un suc, sa mergi pe stadion, sa citesti o carte, sa mergi la film,cinema,sa te odihnesti,sa joci un poker, monopoly, remy sau ce iti place tie, sa tunzi iarba, sa mergi la fitness, sa faci o plimbare in parc, sa mergi la un club, sa mergi la biblioteca. Funda? big grin

| lulugabi a răspuns:

1)Sa citesti o carte
2)Sa te uiti la tv
3)Sa te uiti la un film
4)Sa te uiti la o emisiune
5)Sa iesi afara cu prieteii/prietenele
6)Sa te duci la cinema, film, parc cu prietenii
7)Sa iesiti la un suc
8)Sa iesiti la o cofetarie

| MuzicXqZ a răspuns:

Poti sa citesti sau sa canti la un instrument, e fun.
Sau daca nu esti genul de persoana care face astfel de lucruri, cauta pe net diferite tutoriale si fa-ti bratari, lantisoare, talismane (ex. un dreamcatcher). Sau, invata sa iti faci propriile haine. Cumpara-ti puzzle-uri din alea mari si complicate. sunt amuzante si trece timpul repede.
Inscrie-te intr-un club unde sa canti, sau sa joci un sport. ceva.
Iesi cu prietenii. organizeaza petreceri in pijamale, flirteaza, iesi cu baieti. esti tanara happy

| Kastum explică:

Tot ce ati enumarat tot am facut in viata mea. si anime, fore, 3d design, mmorpg, imblu regula tla antrenamente deja de 8 ani, merg cu prieteni, citesc, invat... si oricum stau la calculator indeajuns ca sa ma doara ochii __))

| DoarEuShAtaT a răspuns:

Inveti,joci carti, te uiti la TV, citesti, dormi, colectionezi anumite lucruri.
Sper ca ti-am fost de ajutor :* primesc fundita?