| alexalexa2000 a întrebat:

Ce pot face în casă dacă nu pot ieși afară? Dau fundă răspunsului cu cele mai multe variante.

Răspuns Câştigător
| Mona1428 a răspuns:

Te uiti la filme, seriale, danseszi, asculti muzica, gatesti, iti chemi prietenii si organizati un party imens, stai pe facebook, desenezi, cinti, dormi, citesti, te ocupi cu sportul, faci yoga, privesti TV, urmaresti vreun vlogger din Romania, te joci, vorbesti la telefon, iti faci cont pe 8tracks (asta o sa te tina ocupat), faci curat, maninci, iti faci poze, faci lucruri manuale, iti scrii un regim, faci experimente in casa, iti faci manichiura intr-un mod mai ciudat, incearca sa devii compionul zilei, compune un cintec sau o poveste si multe alte lucruri...

11 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Uitatul la filme...

| neutrino a răspuns:

Intri pe acest site. Este o adevarata minunatie!

| Cameliapantiru a răspuns:

Buna, Alexa! Dar de ce nu poti iesi afara? Esti bolnava? In casa poti citi, asculta muzica, poti face curatenie in camera ta, iti poti gati prajitura preferata, poti intra pe net si cauta informatii despre lucrurile care te pasioneaza/intereseaza, poti raspunde intrebarilor de pe TPU, poti viziona filme si/sau documentare, te poti uita la TV, iti poti suna prietenii sau ii poti invita la tine acasa si face4ti impreuna diferite jocuri, ascultati muzica etc.

| alexalexa2000 explică (pentru Cameliapantiru):

Prea cald.Și nici nu am cu cinebig grin.

| Cameliapantiru a răspuns (pentru alexalexa2000):

E ok sa nu iesi afara in timpul dupa-amiezii cand e foarte cald, insa e recomandat sa faci seara o plimbare de minimum 30 minute. Nu poti sta saptamani intregi doar in casa. Sfatul meu ar fi ca in timpul zilei sa citesti si sa asculti muzica, iar seara sa iesi cu o prietena, cu parintii sau chiar singura la o plimbare in parc, la o terasa etc. Vacanta placuta in continuare iti doresc!

| alexalexa2000 explică (pentru Cameliapantiru):

Mulțumesc ^^! Problema că eu chiar nu mai am cu cine, sunt singură...toți m-au lăsat.

| FkThRz a răspuns:

Depinde de personalitatea fecaruia dintre noi, dar cel mai bine e sa citesti articolul asta: Te va ajuta! :)
http://femina.rol.ro/......26573.html

| strike118 a răspuns:

1) Uita-te la un film.
2) Deseneaza ceva.
3) Citeste o enciclopedie despre ceea ce iti place.
4) Incearca sa construiesti o piramida din carti de joc laughing
5) Vorbeste cu un prieten/prietena la telefon.
6) Uita-te la un videoclip pe youtube, ceva horror / amuzant, ce iti place.
7) Fa niste exercitii fizice

| doglover23 a răspuns:

TV.
Internet.
Jocuri multiplayer.
Desen.
Poze.
Vlogging (daca n-ai talent, te rog nu fa asta! )
Somn.
In casa poti face orice! laughing

| Mona1428 a răspuns:

Funda?

| Pricked a răspuns (pentru Mona1428):

Vrei s-o asortezi cu unghiile tale portocalii?

Întrebări similare