Te uiti la filme, seriale, danseszi, asculti muzica, gatesti, iti chemi prietenii si organizati un party imens, stai pe facebook, desenezi, cinti, dormi, citesti, te ocupi cu sportul, faci yoga, privesti TV, urmaresti vreun vlogger din Romania, te joci, vorbesti la telefon, iti faci cont pe 8tracks (asta o sa te tina ocupat), faci curat, maninci, iti faci poze, faci lucruri manuale, iti scrii un regim, faci experimente in casa, iti faci manichiura intr-un mod mai ciudat, incearca sa devii compionul zilei, compune un cintec sau o poveste si multe alte lucruri...
Buna, Alexa! Dar de ce nu poti iesi afara? Esti bolnava? In casa poti citi, asculta muzica, poti face curatenie in camera ta, iti poti gati prajitura preferata, poti intra pe net si cauta informatii despre lucrurile care te pasioneaza/intereseaza, poti raspunde intrebarilor de pe TPU, poti viziona filme si/sau documentare, te poti uita la TV, iti poti suna prietenii sau ii poti invita la tine acasa si face4ti impreuna diferite jocuri, ascultati muzica etc.
Prea cald.Și nici nu am cu cine.
E ok sa nu iesi afara in timpul dupa-amiezii cand e foarte cald, insa e recomandat sa faci seara o plimbare de minimum 30 minute. Nu poti sta saptamani intregi doar in casa. Sfatul meu ar fi ca in timpul zilei sa citesti si sa asculti muzica, iar seara sa iesi cu o prietena, cu parintii sau chiar singura la o plimbare in parc, la o terasa etc. Vacanta placuta in continuare iti doresc!
Mulțumesc ^^! Problema că eu chiar nu mai am cu cine, sunt singură...toți m-au lăsat.
Depinde de personalitatea fecaruia dintre noi, dar cel mai bine e sa citesti articolul asta: Te va ajuta! :)
http://femina.rol.ro/......26573.html
1) Uita-te la un film.
2) Deseneaza ceva.
3) Citeste o enciclopedie despre ceea ce iti place.
4) Incearca sa construiesti o piramida din carti de joc
5) Vorbeste cu un prieten/prietena la telefon.
6) Uita-te la un videoclip pe youtube, ceva horror / amuzant, ce iti place.
7) Fa niste exercitii fizice
TV.
Internet.
Jocuri multiplayer.
Desen.
Poze.
Vlogging (daca n-ai talent, te rog nu fa asta! )
Somn.
In casa poti face orice!
alexalexa2000 întreabă: