Buna.
1.Citeste o carte.
2. Uita-te la niste filme.
3. Danseaza.
4.Asculta muzica.
5.Iesi afara cu prietenii.
6.Da-te cu bicicleta sau cu rolele.
7.Fa niste sport.
8.Stai pe net.
9. Uita-te la niste seriale.
10.Citeste niste site-uri de fashion si chestii d-alea.
11.Du-te afara si te plimba putin.
12. Poti sa faci pe mess o conferinta cu prietenii tai.
Bafta si spor la distractie.
-jocuri
-reviste
-la cumparaturi
-calculator
-prieteni
mda...eu zic asta dar cand sunt plictisita nu prea le aplic...
-un jurnal(unde sa desenezi si din astea)
-sa joci pe net "platform racing 2"
-sims 2
-sims 3
-sa-mi dai mie funda
Buna Patricia!
Pai ce sa faci... degeaba iti dau eu idei, tu stii mai bine ce iti place sa faci
totusi, tinand cont ca e vara ai putea sa faci tot ce iti trece prin cap! ^^
Vara e lunga poti face tot ce iti place si sa iti descoperi alte pasiuni
Iesi afara cu prietenii, fa-ti alti noi, incearca ceva diferit fara sa iti fie frica ^^
gaseste-ti un hobby asta ia destul de mult timp (crede-ma am patit xd)
Nu stiu ce preferinte ai, dar uite ce mi-am propus eu sa fac vara asta:
imi iau mai mult timp pentru lucrurile care imi plac! ma apuc iar de chitara, o sa incerc
fiecare lucru care imi vine in minte, o sa calatoresc toata vara din loc in loc
o sa fac poze, (nu asa multe, nu imi plac -.-) ascult muzica, poate fac si ceva sport
fac o gramada de cumparaturi, ies cu prietenii (cand vin pe acasa) amm
asta fac azi... maine vedem xd
Poti sa suni un prieten sa vorbiti despre ceva, poti sa-l rogi sa vina la tine;
poti sa asculti muzica;
poti sa joci remi sau carti cu cineva;
poti sa vezi un film;
poti sa citesti bancuri
Da drumul la muzica si incearc sa faci coregrafii sau inscriete la cursuri ce iti place cel mai mult cumarati un animal si daca e catel il poti dresa dar si plimba depinde si de tine scrie compuneri asa te relaxezi sau citeste carti iesi prin parc cu prietenele sau joacate la calculator.crd ca ti-am fost de folos. funda?
De exemplu mergi la bazin, piscina ceva, sau la un suc ceva in oras... biliard hockey ceva intr-un local cu mai multe jocuri.
Eu cu prietena mea de distram ff tare cand sunam cu privat la nr la nimereala si cand raspunde unu/una facem misto de el/ea si ii zicem ceva injuraturi,,,, glume...asta nu e plictisor sau puteti suna un amic sa-i faceti o farsa ceva...nu stiu
Eii bine, ai putea sa joci conquistador, sa iesi pe afara cat mai e vreme frumoasa. Sa te joci imvu, sa chemi o prietena la tine sa va jukati un joc, sa te joci sims 3, sa vizionezi un film de croaza, sau unul de comedie, sa-i pregatesti ceva mamei tale, sa` le faci o super petrecere in pijama unor prietene, sunt multe de facut s`au sa mergi in parc. Sunt multe lucruri de facut. Funda?
Pai nu stiu in timpul meu liber imi place sa vorbesc cu prietenii
ma face sa ma simt mai bine ca in + daca esti plictisit pe o alta parte te simti si singur...
micutzatah întreabă:
flavia59 întreabă:
anonim_4396 întreabă: