Gaseste-ti un job si sigur nu te vei plictisi, mai ales daca ai un sef care iti face viata greaapoi vei vedea ca o sa iti doresti sa te plictisesti!
Heii,uite urmatoarele lucruri care m-am gandit ca le poti face:sa chemi o prietena la tine... poate sa si doarma,sa te uiti la un film horror,sa faci un film horror cu cineva,sa citesti reviste (nu carti),sa dansezi,sa editezi poze P.S-eu folosesc PhotoScape si sunt incantata de el,sa gatesti,sa stai pe pc,sa mergi la un suc,sa te dai cu rolele,cu skateboardu' sau cu bicicleta, sa faci poze, sa stai pe facebook sau sa faci bratari dinalea din ata.
Ai putea face o plimbare prin oras (daca locuiesti la oras).sau ai putea sta pe net,daca stai la tsara,este treaba; D, dar totu e sa ai preteni, ca daca ai de aia nu te plictisesti(parerea mea); D
Buna.
Eu locuiesc la sat, asa ca zilnic ies afara cel putin 3 ore pe zi,cateodata citesc o carte(horror sau politista),joc jocuri video(o multime), ma uit la filme de aventura(favoritele mele) si ma duc la bunici, sa dorm acolo.Sau ma joc prinselea pe campuri, ma duc la padure la cules fructe(sau la cules porumb la campie).Cam asta fac eu.Tu?
Pa.
Asculta muzica, cumpara-ti o punga da samanta si scuip-o afara, plimbate in oras/sat de unde locuiesti tu.
Madalina1d întreabă: