| Denisee1 a întrebat:

Ce pot face in tren ca sa nu ma plictisesc? Voi calatori peste 10 ore...deci trebuie sa fie multe idei.laughing

Răspuns Câştigător
| Seby80 a răspuns:

Asculti muzica, stai pe telefon pe facebook happy Eu unul imi bag episoadele din Naruto pe Tableta si ma uit, uneori vreau sa dureze mai mult calatoria laughing

11 răspunsuri:
| ninaelenadobrev a răspuns:

Daca e noapte poti dormi iar daca nu sau nu vrei poti sa asculti muzica, sa citesti reviste...

| Miha3 a răspuns:

Daca ai laptop si o sa mergi cu un tren cu prize scapi de o grija. Daca nu poti asculta muzica la casti, sa citesti. Daca nu te duci singuri si vei fi insotita sunt cu atat mai multe lucruri de facut.

| mgtow a răspuns:

Asculti la radio.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Vorbesti cu prietenii/familia, asculti muzica, citesti o carte.

| Irina170 a răspuns:

Pai si eu am fost cu trenul saptamana trecuta asa ca stiu cateva idei ia o carte ineresanta si citeste sau fa poze peisajelorsau ia un caiet si dezeneaza asculta muzica ia ceva si rontaie
Sper sa te ajute sfaturile mele
Fundita primesc?

| Kazumi a răspuns:

Oooo e foarte frumos sa mergi cu trenul.credema am experienta. merg cu trenul in fiecare an de vreo 6-7 ori si nu ma plictisesc pentru. ca ma uit pe reviste, citesc, ma joc pe tableta, ascult muzica, ma uit pe geam, sau imi consum toate minutele vorbind cu cea mai buna prietena a mea.asta iti recomand sa faci si tu. uite o idee joaca carti.dar cea mai eficieta idee este sa citesti crede-ma nici nu vei stii cum trece timpul.

| Alex10Roxy a răspuns:

Poti sa itii ei o carte si niste reviste! Funda?

| heddy10 a răspuns:

Asculti muzica la casti, intrii pe facebook (daca ai net pe telefon), joci carti (daca esti cu cineva)...

| misuh2710 a răspuns:

Ascultă muzică, citeşte cărţi interesante, dacă e noapte vorba lui ninadobrev dormi, vorbeşte la telefon cu prietenii, cu oricine, iaţi laptopul... big grin

| BbOoYyKkAa a răspuns:

Ai laptop. daca da uitete la filme...

| StefyCrina a răspuns:

Poti sa asculti muzica, citesti o carte sau reviste, stai pe net(daca ai tableta, laptop, notebook sau tel performant. Poti incerca sa atipesti putin...Fa poezii.Decarca jocuri pe tableta sau tel. Daca ai consola poti sa o folosesti.Integrame,supe de litere.Cam atat imi vine acum. Sper ca te-am ajutat.