Cauta filme si vizioneaza-le, citeste bloguri si forumuri, poti citi online si carti foarte multe pentru varsta ta, cauta pe google cate ceva si vei fi surprinsa cate site-uri interesante gasesti!
Te poti uita la filme, lasa comentarii de pe hi5 daca ai, facebook, mess, editezi poze.
alte idei nu mai am deocamdata.
dar sper sa iti fie utile cele care tocmai le-am spus
Pfuuuuu.Prea multe.Nu cred ca iti poate enumera cineva ce poti sa faci pe un calculator.
Cum adica ce poti face la calculator?
Te uiti la un film, citesti niste bancuri, te uiti la niste faze comice pe youtube , Iti "faci curat" in calculator, modifici niste poze, asculti Radio, vorbesti pe mess/ spkype, iti citesti horoscopu ... Sunt 1001 de lucruri care le poti face la calculator!
Copil imatur
iesi ma afara si joacate in rl si nu mai sta aici pe PC si intrba lumea ce sa faci:-l
Sa cauti informatii, sa te inscrii la site-uri, forumuri, sa iti faci site-uri, forumuri, sa vorbesti cu prietenii pe messenger, sa citesti ziare, reviste online in loc sa le cumperi, sa iti pui poze si c-am atit!
Nu stiu, incearca si tu sa cauti un film sau serial pe vlplay, ce zici de doi barbati si jumatate sau pariu cu viata, bafta
Sa editezi niste imagini cu programe speciale, sa cauti tot ce te intereseaza, sa iti creezi site-uri, sa stai pe retelele de comunicare, pe mess, sa vii pe acest forum (http://mj4ever.hitforum.ro) unde sunt subiecte si pentru fani MJ, dar si pentru cei care nu sunt fani, avem revista, post tv online al forumului jocuri, teste si multe altele.
Buna! pai poti saty faci cont pe facebook iar acolo ste un joc foarte frumos -farmville, poti sa te joci pe imvu, jocuri pe pc, hi5,
eu cam asta fac
Hi5, facebook, filme, editezi poze, te uiti pe youtube, mess, tv online, bancuri, seriale,.
. si multe altele
Poti citi o carte poti sa te uiti la tv poti sacompui o melodie si sa o pui pe muzica
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: