Tulai domne! Is o multime de chestii pe care le poti face! ))
Sa vedem...
Ai putea sa inveti chestii noi care nu le-ai facut sau nici nu te gandeai ca le vei face vreodata(cum ar fi: sa jonglezi, sa faci scheme noi pe bicicleta/role/trotineta/etc, sa gasesti o porecla pentru fiecare prieten de-al tau , deschide dictionarul la nimereala si invata cuvinte noi ), admira-ti pozele vechi, mazgaleste reviste, fa-ti o lista de dorinte pentru anul 2016, deseneaza-poti combina mai multe personaje din desene intr-unul singur- etc).
Sau poti face chestii obisnuite dar totodata interesante(incearca sa-ti dresezi cainele...sau de ce nu pisica ), cititul e foarte important, fa sport, inventeaza chestii-bancuri, lucruri, povesti etc- mai stai pe net...ca nu strica , uita-te o ora intreaga la ceas fara sa-ti iei ochii de la el ca sa vezi cum i se misca acele ), alege-ti un instrument si canta la el, vorbeste cu prietenii pe care nu iai bagat in seama in copilarie , colectioneaza chestii, mananca PUFULETI!-scuze... aveam punga de pufuleti langa mine si nu m-am putut abtine!- )), fa poezii...chiar daca n-ai inspiratie , scrie o carte!-de ce nu?-, fa yoga, strange bai-economiseste- )) si ai pute sa te uiti la anime-de ce nu?-
Saaau fa chestii extreme-daca ai cum - (zbori cu avionul/elicopterul, sari cu parasuta, invata sa stai in maini etc.).
Cam atat...mi-am storcit cat am putut de tare creierul... ))
Bună! La pc ai putea face diverse lucruri: vizionezi un film/serial,te joci un joc online (de ex. triviador sau descarci ceva),răspunzi la întrebări pe TPU şi etc.
Activităţile care nu includ pc-ul ar fi: cititul (e bine să citeşti o carte bună pe timp de vară), încerci să găteşti ceva, dormi, te uiţi la tv, chemi câţiva prieteni la tine şi faceţi diverse activităţi (pe lângă vorbit şi râs puteţi juca ceva). Depinde şi de vârsta ta acum... Vacanţă frumoasă!
Uita-te la filme sau la un serial, antreneaza-te, citeste o carte. Altceva nu vad ce ai putea face in casa.
Buna!
Poti iesi cu cea mai buna prietena a ta (sau cu prietenii tai) la un suc, o pizza, o inghetata si sa va plimbati prin parcuri. Poti sa-ti gasesti un hobby, de exemplu eu voi incepe azi sa pictez ceva pe panza. Personalizeaza-ti hainele vechi, e foarte amuzant. Invata sa gatesti, poti incepe cu deserturile, sunt mai usor de realizat cum ar fi: briose, chec, te poti inspira de pe mai multe site-uri de gatit. Poti citi ceva, mergi pana la biblioteca si o sa gasesti ceva pe gustul tau. Mergi la strand impreuna cu prietenii tai, sau organizati o bataie cu apa.
O zi placuta!
Poti sa te gandesti la cat de inutil esti si sa te apuci sa faci ceva ce iti place in loc sa astepti sa iti spuna altii ce sa faci.
Pe timpul zilei: joci jocuri video, asculti muzica, joci un fotbal cu prietenii.
Seara/noaptea (daca nu ai somn): asculti muzica, te duci la intr-un club, stai pur si simplu afara si te uiti la cer.
eusebiu27 întreabă: